- 1,436
- 1,689
- 113
Merhaba dostlar iyi bayramlar öncelikle nasıl geçiyor bayramınız bu bayram biraz eksik gibi hissediyorum benim gibi hissedenler varsa konuşuruz diye konuyu açtım
Ne mutlu sana dostum. Sana ve ailene iyi bayramlarİyi bayramlar herkese kurbanı kestik şükür evimizde dinleniyoz
İyi bayramlar. Allah kabul etsin. Danayı kestik evde şekerleme yapıyoruzMerhaba dostlar iyi bayramlar öncelikle nasıl geçiyor bayramınız bu bayram biraz eksik gibi hissediyorum benim gibi hissedenler varsa konuşuruz diye konuyu açtım
Maşallah dostum Allah bozmasıngüzel geçiyor şu yaşıma kadar yaşadığım en iyi bayramlardan
iyi bayramlarİyi bayramlar. Allah kabul etsin. Danayı kestik evde şekerleme yapıyoruz
Ailenleysen ne mutlu gerisi bir şekilde hallolurİyi bayramlar cümleten evde geçiyor suanlik bu bayram kesemedik kesenlerin Allah kabul etsin mutlu bayramlar
Bu bayram yapayalniziz dost ben sigaram ve telefonum🤣Ailenleysen ne mutlu gerisi bir şekilde hallolur
Aynı şeyi yaşıyoruz nasıl aşabiliyorsun benim 3. bayram oldu hala aşamadım bu durumuBu bayram yapayalniziz dost ben sigaram ve telefonum🤣
Biraz önce girdim sayılır eve kalabalık yerlerde dolaşıp geliyorum biraz yoksa kafayı yiyecek gibi oluyor insanAynı şeyi yaşıyoruz nasıl aşabiliyorsun benim 3. bayram oldu hala aşamadım bu durumu
Allah sonumuzu hayr etsinBiraz önce girdim sayılır eve kalabalık yerlerde dolaşıp geliyorum biraz yoksa kafayı yiyecek gibi oluyor insan
En iyisi kafanı dinleBu bayram yapayalniziz dost ben sigaram ve telefonum🤣
ben 10. bayramda anca aşabildim düşünAynı şeyi yaşıyoruz nasıl aşabiliyorsun benim 3. bayram oldu hala aşamadım bu durumu
Arife ve 1 İnci gunu sabah 8 aksam 20 nobetteyım 38 derece sıcaklıkta vantılatorle idare ediyoz benım bayramın ozetıMerhaba dostlar iyi bayramlar öncelikle nasıl geçiyor bayramınız bu bayram biraz eksik gibi hissediyorum benim gibi hissedenler varsa konuşuruz diye konuyu açtım
anladımben 10. bayramda anca aşabildim düşün
Yok artıkben 10. bayramda anca aşabildim düşün