- 6,416
- 2,549
- 113
Beyler aynı gün içinde 4 tane 1. çeyreği üst olacak tek maç basket bulmak mümkünmü sizce?
Bana böyle sorsaydın yazardım bir şeyler bana sorduğunu anlayana kadar imanım gevredi. Şimdi şöyle ki basketbol çok takip etmem ama her ligden bir maçı gözüne kestirip bir şeyler yakalayabilirsin diye umuyorumBeyler aynı gün içinde 4 tane 1. çeyreği üst olacak tek maç basket bulmak mümkünmü sizce?
O gelir artık kaçış şansı kalmadıHadi iyisin bi kornerin geldi![]()
4 maç 100 tl ile başlayıp kasa basa basa gidersek 1114 civarı para yapıyor denemeye değermi bilinmezBana böyle sorsaydın yazardım bir şeyler bana sorduğunu anlayana kadar imanım gevredi. Şimdi şöyle ki basketbol çok takip etmem ama her ligden bir maçı gözüne kestirip bir şeyler yakalayabilirsin diye umuyorum
Dakota iy. 1.5 ust tigre 2.5 ust monterrey iy 7.5 üst Dakota geldi diger 2 si tekten yatis 13. Dakika ile 45 arası 1 korner cikti ne sovdumO gelir artık kaçış şansı kalmadı![]()
Oluyor öyle arada şuna baksana canlıda ki 3 maçta patır patır korner oluyor hepsinde kornercilerin gecesi herhaldeDakota iy. 1.5 ust tigre 2.5 ust monterrey iy 7.5 üst Dakota geldi diger 2 si tekten yatis 13. Dakika ile 45 arası 1 korner cikti ne sovdum
Her gün 1 maç bulsan bile 4 günde 1 k yapıyor knki
Kg korner yok oynamışlar knkiBu dep niye hiç korner atamamış acaba
Tezden korner olsa da monterreye gol alsan güzel oranı varKg korner yok oynamışlar knki![]()
Dedik ve dep atti olum hedefte ben mi varim 5-1 oldu atin yiyin oynayamiyoruz ya ghol show varDakota 5 at oglum at oynayamiyoruz ya 10 a kadar gidersin artik depin de 1 golune guzel oran veriyor illa ki 1 tane atar etkili de oynuyor topla oynama yuzdei sutlar falan kaleci ile defans evlere senlik herhalde
Dakota kim ne maçı bu hiç göremedimDedik ve dep atti olum hedefte ben mi varim 5-1 oldu atin yiyin aq oynayamiyoruz ya ghol show var