- 9,795
- 6,605
- 113
100k-200k arası Para cekecem bankadan ama gidip bankadan çekmem gerekiyor hiç daha önce bu kadar para çekmedim bankadan bilen varmi banka sormaz dimi nerden geldi bu para diye kriptodan attım
3. Ayda 175 çekmiştim bişey soran olmadı sadece şubede para olmadığı için başka şubeye yönlendirnişti100k-200k arası Para cekecem bankadan ama gidip bankadan çekmem gerekiyor hiç daha önce bu kadar para çekmedim bankadan bilen varmi banka sormaz dimi nerden geldi bu para diye kriptodan attım
Knk benimki kumardan gelen para diye sordum bide hiç hesabıma böyle paralar girmez sorar diye düşündüm3. Ayda 175 çekmiştim bişey soran olmadı sadece şubede para olmadığı için başka şubeye yönlendirnişti
Seni ilgilendirmez dersin dostBanka nerden geldi diye sorarsa bu para diye taktiği varmi durduk yere ceza yemeyek
Diyemiyon knk kripto borsaları bile soruyor artık nerden geldi diyeSeni ilgilendirmez dersin dost
Site elemanısın galiba 😂😂Banka nerden geldi diye sorarsa bu para diye taktiği varmi durduk yere ceza yemeyek
Köşeyi döndün herhalde dost100k-200k arası Para cekecem bankadan ama gidip bankadan çekmem gerekiyor hiç daha önce bu kadar para çekmedim bankadan bilen varmi banka sormaz dimi nerden geldi bu para diye kriptodan attım
La bir tg grupta sordum soruyorlarmis bazılarına korkutular iaqyok be reis ne soracak onlara ne ki? Git çek hayırlı olsun
Knk 100 200k büyük para gibi gözüküyor ama bir değeri yokKöşeyi döndün herhalde dost
Öyle deme dost yeri geliyor 10 tl bile arıyorsun iyi paraKnk 100 200k büyük para gibi gözüküyor ama bir değeri yok
Miras kaldı dersin akrabam dan bana düşen payı gönderdiler kardeşim ama sormazlar rahat ol100k-200k arası Para cekecem bankadan ama gidip bankadan çekmem gerekiyor hiç daha önce bu kadar para çekmedim bankadan bilen varmi banka sormaz dimi nerden geldi bu para diye kriptodan attım
valla ben 100 k ceksem isterse içeri atsınlar mk100k-200k arası Para cekecem bankadan ama gidip bankadan çekmem gerekiyor hiç daha önce bu kadar para çekmedim bankadan bilen varmi banka sormaz dimi nerden geldi bu para diye kriptodan attım