Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
100k-200k arası Para cekecem bankadan ama gidip bankadan çekmem gerekiyor hiç daha önce bu kadar para çekmedim bankadan bilen varmi banka sormaz dimi nerden geldi bu para diye kriptodan attım

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,477
1,608
113
100k-200k arası Para cekecem bankadan ama gidip bankadan çekmem gerekiyor hiç daha önce bu kadar para çekmedim bankadan bilen varmi banka sormaz dimi nerden geldi bu para diye kriptodan attım
3. Ayda 175 çekmiştim bişey soran olmadı sadece şubede para olmadığı için başka şubeye yönlendirnişti

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Banka nerden geldi diye sorarsa bu para diye taktiği varmi durduk yere ceza yemeyek

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
3. Ayda 175 çekmiştim bişey soran olmadı sadece şubede para olmadığı için başka şubeye yönlendirnişti
Knk benimki kumardan gelen para diye sordum bide hiç hesabıma böyle paralar girmez sorar diye düşündüm

zeck

𝟷𝟿𝟶𝟽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
632
276
63
yok be reis ne soracak onlara ne ki? Git çek hayırlı olsun

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,347
7,580
113
Köşeyi döndün herhalde dost

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Birşey olmaz kriptodan kazandım dersin hayırlı olsun

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
210
52
28
banka sana bu para nerden geliyor diye sormaz eğerkli bloke yemediysen normal akışında gidiceksin hatta bankayı gıtmeden ara para ayırt ben öyle yapıyorum yüksek miktarda cekmek istediğimde

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,965
607
113
Miras kaldı dersin akrabam dan bana düşen payı gönderdiler kardeşim ama sormazlar rahat ol

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,872
671
113
valla ben 100 k ceksem isterse içeri atsınlar mk

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
435
63
yav kriptodan gelmiş işte kripto de geç niye geriliyon ki :D

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Atmden çek gitsin niye kasıyon vukadar baska bankalarda varsa onlara at birazını kalnıda ordan çek 2 3 günde çek nolcak acelenmi var

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
200 paramı ? Git Çek işlek bir şube değil ise sabahtan haber ver 200 bin cekicem de para ayarlsinlar öğlen kuryesine