http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Kartına İade

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
geçen hafta biyerden bi ürün aldım eksik geldi. adamlara mail attım eksik geldi, ürünün parası getirenlerden çıkarsa helali hoş olsun ama siz karşılıcaksanız lütfen iade edin dedim. saolsunlar bu sabah iş bankasından iade gerçekleşti mesajı geldi baktım para yansımamış. harcamalarım kısmında para gözüküyor ama bakiye olarak yok kullanamıyom. nasıl kullancam bu parayı

C87F8D3E-C7E7-400D-8A2C-6912B8209340.jpeg

kaann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,321
982
113
Bro provizyonda gözüküyor olabilir paran. O yüzden şu anda kullanamıyor olabilirsin.

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Para havuzda ara bankayı al sana eft yaparken bi harfi falan yanlis yazmislar buyuk ihtimal o yüzden havuza düşmüş bankayı ararsan 2 dk ya hesabina yansitirlar aramazsanda gece 12 de onların hesabına geri iade olur baskan

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
Para havuzda ara bankayı al sana eft yaparken bi harfi falan yanlis yazmislar buyuk ihtimal o yüzden havuza düşmüş bankayı ararsan 2 dk ya hesabina yansitirlar aramazsanda gece 12 de onların hesabına geri iade olur baskan
saol hocam. dün aşı oldum konuşçak halim yok valla halsizim. mail attım az önce. inş hallederler