- 564
- 188
- 43
sadece blok olsa iyi dolandırıcılık şikayeti diye iki hamkada blokladı girwmiyoö şube hiçbişeyde yapmıyoGeçmiş olsun moruk benide akbank blokeledi iki ay önce hâla devam ediyor sadece para girişini engellemişler çıkış serbest
sadece blok olsa iyi dolandırıcılık şikayeti diye iki hamkada blokladı girwmiyoö şube hiçbişeyde yapmıyoGeçmiş olsun moruk benide akbank blokeledi iki ay önce hâla devam ediyor sadece para girişini engellemişler çıkış serbest
Maaşımi bile alamıyorum şuan işyeri mail attı maaşı başka bankadan alıyorum 2 aydirsonuc noldu senin
Gerekirse itiraf et kumar oynadığını para cezası yersinsadece blok olsa iyi dolandırıcılık şikayeti diye iki hamkada blokladı girwmiyoö şube hiçbişeyde yapmıyo
Maalesef öyle 😔Anlam veremedim ya banka hesabı kullansak böyle sıkıntılar oluyor ben de uzun süredir 7-8 aydır banka hesabı kullanıyorum yeri geliyor 5.000 geri geliyor 200 liraya yatırım yapıyorum diğer sanal cüzdanları kullanacak olsak onlar ayrı patlıyor bu işin sonu nereye varacak böyle ya millet mahvoldu bir işle uğraşan birçok kişinin ya para cezası var ya da banka hesapları bile yok öyle harbiden bu işin sonu nereye varacak böyle çok büyük bir bataklığın içerisindeyiz ama hiçbirimiz farkında değiliz
2-3 hesap aç, birinde fazla işlem olunca kapatcan hesabımı. Bu sırada varsa banka kartın, ana hesabı değiştircen, öteki kapatcan.başka banka hesabı açabiliyom mu
şuan papel paratim şuan hızlı sorunsuz payfıx komple kapamışlar lisansınıda ıptal içerdeki paralarda gıttı bızım tv de soyledi şimdiSanal cüzdan var mı su an kullandığınız bikac tane falan oradan kullanalım bi süre
karakoldan fln cagırdılar mıMaaşımi bile alamıyorum şuan işyeri mail attı maaşı başka bankadan alıyorum 2 aydir
zaten en mantıklısı cezası 6k flnmış öder kurtulurum aq kumarıda oynamıyom dahaGerekirse itiraf et kumar oynadığını para cezası yersin
6 k eskidendi ama 50 de yesen önemli dolandırıcılıktan yargılanmaktansa kabahat kanunundan ceza ye daha iyizaten en mantıklısı cezası 6k flnmış öder kurtulurum aq kumarıda oynamıyom daha
yani knk 50olsın önemli degil6 k eskidendi ama 50 de yesen önemli dolandırıcılıktan yargılanmaktansa kabahat kanunundan ceza ye daha iyi
Yok karakola düşmedi mevzukarakoldan fln cagırdılar mı
var mıydı dolandırıcılık yoksa kumar mı sadeceBenim başıma şöyle bir olay geldi karakoldan çağırdılar hesabıma gelen paradan dolayı bende internet netten ikinci el bir şeyler alım satım yapıyorum diye ifade verdim ama 6 ay sonra istanbul 10 ağır ceza mahkemesinde sanık olarak dava açılmış dava konusu siber suclar dolandırıcılık olarak tomlamda 6 kişi var
sende banka fln kapandı mı ilk başta yoksa bi anda polis mi cagırdıvar mıydı dolandırıcılık yoksa kumar mı sadece
Sonuç ne olduBenim başıma şöyle bir olay geldi karakoldan çağırdılar hesabıma gelen paradan dolayı bende internet netten ikinci el bir şeyler alım satım yapıyorum diye ifade verdim ama 6 ay sonra istanbul 10 ağır ceza mahkemesinde sanık olarak dava açılmış dava konusu siber suclar dolandırıcılık olarak tomlamda 6 kişi var