- 1,097
- 326
- 83
Benimde maaş hesabıma koydular. Bankaya gittim dilekçe felan yazdı tanıdık vardı hallettirdi merkezden. Mobil kullaniyorum
Herkes farkında üstad fakat yapacak başka birşey olmadığı için mecburiyetten devam ediliyor işteAnlam veremedim ya banka hesabı kullansak böyle sıkıntılar oluyor ben de uzun süredir 7-8 aydır banka hesabı kullanıyorum yeri geliyor 5.000 geri geliyor 200 liraya yatırım yapıyorum diğer sanal cüzdanları kullanacak olsak onlar ayrı patlıyor bu işin sonu nereye varacak böyle ya millet mahvoldu bir işle uğraşan birçok kişinin ya para cezası var ya da banka hesapları bile yok öyle harbiden bu işin sonu nereye varacak böyle çok büyük bir bataklığın içerisindeyiz ama hiçbirimiz farkında değiliz
Kara liste ile ne alakası var, kendi ürünleri bankaların ister kullandırır ister kullandırmaz.Ayrıca bu kadar çekiniyorsan oynama bu oyunukara listeye düşme ihtimalim var mı
zaten bi iş yerinde çalışmıyorum maaş fln yokBaşka bankaya git maaş hesabı actircam de birader sonra keyfine bak
Farketmiyo birader git herhangi bankaya maaş hesabı açtırmak istiyorum de bende çalışmıyodum 2 ay önce gittim maaş hesabı açtırmak istiyorum dedim actilarzaten bi iş yerinde çalışmıyorum maaş fln yok
Asıl sorun yeni basliyor hepimiz için yeni kanunda artık direkt masak a yetki verdiler şimdi banka bloke koyuyor ya bundan sonra cokdaha sikinti4-5 yıl önce Yapı Kredi bankasında bana da oldu hesabımı kapattılar içinde o zaman 1000 TL para vardı onu da el koyuyorlar bir daha da açmayacak başka bir ceza araştırdığımda ben 1000 TL çekim yapmıştım o zaman bu işleme benim hesabıma gelen 1000 TL’yi yollayan kişi itiraz ediyor o yüzden incelemeye almıyor ve o şekilde bloke ediyor muhtemelen siteye yatırım yapabilirsin iptal ettik onun yaptığı yatırım da benim hesabıma çekim olarak geçecekti daha doğrusu geçti öyle bir sıkıntı yaşadım ama herhangi bir ceza ya da başka bir şey yok hesabım kapalı kalıyor o kadar. Ben açtırmak için uğraşmadım tekrardan. başka bankaları da açabilirsin kara liste falan da olmuyor
Aynı gün 2 banka olması tuhaf olmuş Yapıkredi ne dedi ? Dolandırıcılık ile suçlamazlar umarımbugün gircektim halkbank ve yapıkredı iki hesabım var ikiside şifre yanlış dedi müşteri hizmetlerini aradm baglanamadım tcyi yazınca en yakın şubeye gidin dedi gittm halkbanka dolandırıcılık veya şüphe işlem nedeniyle incelemeye alındı dedi bişe yapamıyorz dedi hesaplara giremiyorum nolcak bu işin sonu yaşayan veya bilgisi olan var mı
banka dolandırıcılık işlem şüphesi dedide nasıl suclucak kumar oynadıgım belliAynı gün 2 banka olması tuhaf olmuş Yapıkredi ne dedi ? Dolandırıcılık ile suçlamazlar umarım
maaş müşterisiyseniz dediğiniz olmuyor en azından garanti bankasında bu şekilde değil. Hesaplarınız kapanmıyor sadece yeni kredi,kredi kartı, avans hesap vs. başvurusu yapamıyorsunuz ve çalıştığınız kurum dışında hesabınıza para girişi olmuyor. Daha önce kullanmış olduğunuz kredi ürünlerini kullanmaya devam ediyorsunuz ve para transferi yapabiliyorsunuz.yok hocam maaş alıyosan eger yatınca maaşın şubeye gıdıyosun vezneden alıyosun maaşını mobil bancalık ve ınternet bnkacılıgı işlemıne kapıyolar
para alışverişi yaptığın veya sitelere yatırım yaparken veya çekerken o hesap sahipleri bu şekilde şikayette bulunabiliyorbanka dolandırıcılık işlem şüphesi dedide nasıl suclucak kumar oynadıgım belli
noluyo sonrası dolandırıcılıkla mı suclanıcam yanipara alışverişi yaptığın veya sitelere yatırım yaparken veya çekerken o hesap sahipleri bu şekilde şikayette bulunabiliyor
Çok geçmiş olsun inşallah sorun çözülürbugün gircektim halkbank ve yapıkredı iki hesabım var ikiside şifre yanlış dedi müşteri hizmetlerini aradm baglanamadım tcyi yazınca en yakın şubeye gidin dedi gittm halkbanka dolandırıcılık veya şüphe işlem nedeniyle incelemeye alındı dedi bişe yapamıyorz dedi hesaplara giremiyorum nolcak bu işin sonu yaşayan veya bilgisi olan var mı
Kanka dolandırıcılık varsa işin zor 5-6 ay sonra ifadeye çağrılıyorsun karakoldan sonra mahkeme vesare sonra şikayetçinin zararı ödeyip denetimli serbestlik alıyonşu iş çözülse bişe olmadan hesapta 30k var hepsini dagiticam aq ya ne boktan bi iş dolandırıcılıkla suclanıyom