3 Ara 2024 #1 B bogacbey 🤠 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 3,495 6,615 113 dostlar merhaba azönce arayıp cart curt konustu ama kapatıtken suratıma kapttı eminim dolandırıcıda böyle numaradan banka arar mı ?
dostlar merhaba azönce arayıp cart curt konustu ama kapatıtken suratıma kapttı eminim dolandırıcıda böyle numaradan banka arar mı ?
3 Ara 2024 #2 D denizcongar1 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,104 350 83 Bazen ararlar çağrı şirketlerine devredip arıyorlar ama sorun olmaz salla gitsin
3 Ara 2024 #3 H Haassab Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 4,239 2,326 113 borcun yoksa niye telaşlanıyorsun ki
3 Ara 2024 #4 zuzu44 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,611 541 113 bankaların böyle numarası var reis örnek genel müdürlükler felan varlık şirketleri
3 Ara 2024 #5 BORDOMAVİ TRABZONSPOR Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 8,197 8,191 113 zuzu44' Alıntı: bankaların böyle numarası var reis örnek genel müdürlükler felan varlık şirketleri Genişletmek için tıkla ... Varlık şirketi demisken bilmeyenler için yazayım varlık şirketine devrolan borç için panik yapmayın ödeme sözü vermeyin ben 7 8 dosyayı varlık sirketinden ana paranin yarısını ödeyerek kapattım
zuzu44' Alıntı: bankaların böyle numarası var reis örnek genel müdürlükler felan varlık şirketleri Genişletmek için tıkla ... Varlık şirketi demisken bilmeyenler için yazayım varlık şirketine devrolan borç için panik yapmayın ödeme sözü vermeyin ben 7 8 dosyayı varlık sirketinden ana paranin yarısını ödeyerek kapattım