- 3,891
- 2,172
- 113
Plase ikili Tek Kolon
Ekli dosyalar
-
83.3 KB Görüntüleme: 129
5 Ata plase ikili oynayan dünyadaki tek böcük sensindir 🤣🤣Plase ikili Tek Kolon
Uzaaa işi bilmiyorsan konusma5 Ata plase ikili oynayan dünyadaki tek böcük sensindir 🤣🤣
Anlıyorum canın sagolsnBiz at yarışı bilmiyorum dost
Ah be ne zaman senin nick görsem Nash be shop geliyor aklıma ne attı ama5 Ata plase ikili oynayan dünyadaki tek böcük sensindir 🤣🤣
Kendisi at kafalı oldugu icin ondan geliyordur dostAh be ne zaman senin nick görsem Nash be shop geliyor aklıma ne attı ama![]()
Geçen bu tutturdu atıyorum kupon parası 500 kazanç 300 🤣🤣Ah be ne zaman senin nick görsem Nash be shop geliyor aklıma ne attı ama![]()
1 siz oyun olmazdi ama yazdığın gibi gelsinPlase ikili Tek Kolon
Enflasyona takılmıştır bromGeçen bu tutturdu atıyorum kupon parası 500 kazanç 300 🤣🤣
Ulan doğru yalan söyleee🤣Geçen bu tutturdu atıyorum kupon parası 500 kazanç 300 🤣🤣
Kafası çalışmıyor yardımcı olalım diyoz onu da kabul etmiyorEnflasyona takılmıştır brom![]()
Teşekkürler dost plase yaptım bilerek birde nashnash gibi eşşekleri yazdım baya baya supriz yani1 siz oyun olmazdi ama yazdığın gibi gelsin
Evet 1 eksik kosarsa niye olmasin at kosar baht kazanir dost sansin bol olsunTeşekkürler dost plase yaptım bilerek birde nashnash gibi eşşekleri yazdım baya baya supriz yani
Betgitte çekiliş var katildin miAh be ne zaman senin nick görsem Nash be shop geliyor aklıma ne attı ama![]()
Teşekkürler kralEvet 1 eksik kosarsa niye olmasin at kosar baht kazanir dost sansin bol olsun
Ganyan olarakta oynadım orada var o5 numara kazanır arkasına at al![]()
Ne bastin ne kazandin sen onu göster böcük seniBoş konusma nashnash