- 3,891
- 2,172
- 113
Bir Kuponumuz Goteburga Gel gidiyor nası goall olmaz 😣
Saygılar maykomVay geldi canım hocam selamlar şükranlar hocama olsun
Hocam aman sinirlenince oyunculari tokatliyorsunuz amanSanki 10k basmış gibi bide bastığı miktarı gizlemiş. 10 liraya kumar oynuyon 1klık laf yapion burda bal arısı
K mı hahahaha biz sterlin basarız gereksiz terimSanki 10k basmış gibi bide bastığı miktarı gizlemiş. 10 liraya kumar oynuyon 1klık laf yapion burda bal arısı
Hocam ender gözükur oynar oynadimi da tam oynar dostDolarla kumar cevirecek kadar korkak işte diyorum sana @Mayko78 gelsinde sterlinle cevirdinimiz kumarı izlesin feyiz olur korkmaktan vazgecer belki😁
Evet cok ender oyuncu 100 tl atar bir maça kupon yapar korkar bozdurur baska maca yapar onuda bozdurur bozdura bozdura en son donsuz kalırHocam ender gözükur oynar oynadimi da tam oynar dost
@makina123 dost şu arkadaşa da kareli donlardan bir tane gönderir misin ama pembe olmasın. Bal sarısı olsun, sever bu bal arısıK mı hahahaha biz sterlin basarız gereksiz terim
Maykocum evi kumarhaneye çevirdik artık oynayan değil oynatan taraftayızHocam ender gözükur oynar oynadimi da tam oynar dost
Reis muhabbeti kavgaya çevirmeyelim tatlıca surda muhabbet ediyoruzEvet cok ender oyuncu 100 tl atar bir maça kupon yapar korkar bozdurur baska maca yapar onuda bozdurur bozdura bozdura en son donsuz kalır
Hocam emekli oldunuz bilmeyen yok bunu aynenMaykocum evi kumarhaneye çevirdik artık oynayan değil oynatan taraftayız
Yazdıklarının hepsini boşşş diye okuyorum@makina123 dost şu arkadaşa da kareli donlardan bir tane gönderir misin ama pembe olmasın. Bal sarısı olsun, sever bu bal arısı
Ben o kadar kalitesiz insan degilim 🤣Reis muhabbeti kavgaya çevirmeyelim tatlıca surda muhabbet ediyoruz
Harbiden ridom doğru diyor ne oldu senin kuponBen o kadar kalitesiz insan degilim 🤣
Goall atmıyolardı amaKazandık mi dostlar
Goalll atamıyolardıHarbiden ridom doğru diyor ne oldu senin kupon