Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Balık Ve Akvaryum

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
417
366
63
Arkadaşlar yine saçma bir konudan iyi forumlar 😀 Anlayan Dostlar tardımcı olursa sevinirm Yeni olduğum için pek bir bilgim yok iki japon balığım var 30 litre Akvaryum.
Ama şöyle bir sorun var hiç filtre çok dalgalandığı suyu ve hayvanların zorlandığını düşünüyorum Daha küçük watta sipariş ettim oda 3 4 güne gelecek sizce içfiltre 3 4 gün kapalı olsa balıklara bi zarar verirmi yokşa çalıştırmışamıyım

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Arkadaşlar yine saçma bir konudan iyi forumlar 😀 Anlayan Dostlar tardımcı olursa sevinirm Yeni olduğum için pek bir bilgim yok iki japon balığım var 30 litre Akvaryum.
Ama şöyle bir sorun var hiç filtre çok dalgalandığı suyu ve hayvanların zorlandığını düşünüyorum Daha küçük watta sipariş ettim oda 3 4 güne gelecek sizce içfiltre 3 4 gün kapalı olsa balıklara bi zarar verirmi yokşa çalıştırmışamıyım
Big bass bonanzadan mı bahsediyorsun şifreli birşeyler mi anlatmak istiyorsun anlamadım ben

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,679
2,593
113
Suyunu degistirirsen arada temiz su takviyesi yaparsan bisey olmaz oksijen olsun yeter

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,664
3,839
113
Hayırlı görevler memur bey

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,595
987
113
O filtre balıklara bişi yapmaz 3-4 gün çalışmadan durursa havasız kalırlar ölürler

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,991
1,054
113
Filtreyi kapatırsan 2 güne kadar akvaryum içi yaşam için gerekli olan bakterileri öldürürsün dost. Yüzeye biraz daha yaklaştır filtreni biraz daha hafif dalgalanma yapacaktır.

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
787
113
Ben kucuk akvaryumda pervanesiz bakmıştım baya bir dayanmışlardı sıkıntı olmaz ama üst kapagı acık kalsın

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
417
366
63
Saolun dostlar tavsiyeleriniz için küçük iç filtre gelene kadar bu kalsın geceleri kaptıyorum zaten gündüzleri açıyorum 3 4 gün idare edecm böyle