27 Mar 2023 #21 BJKrussz Tek 🔫 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 10,773 4,697 113 ahmetcansarac61' Alıntı: Ne ifadesi kardeş. İcra dosyalarında ne zamandan beri ifade alınıyor. Ben UYAP ı bundan bağımsız söyledim Genişletmek için tıkla ... İcra dosyası ile kabahatler kanunu cezası dosyasını bir tutmak?
ahmetcansarac61' Alıntı: Ne ifadesi kardeş. İcra dosyalarında ne zamandan beri ifade alınıyor. Ben UYAP ı bundan bağımsız söyledim Genişletmek için tıkla ... İcra dosyası ile kabahatler kanunu cezası dosyasını bir tutmak?
27 Mar 2023 #22 ahmetcansarac61 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,649 1,179 113 BJKrussz' Alıntı: İcra dosyası ile kabahatler kanunu cezası dosyasını bir tutmak? Genişletmek için tıkla ... Dostum yazdığımı neden anlamıyorsun. Hiçbir şeyi bir tutmuyorum. Ben orda uzun uzun yazmak yerine kısaca anlatmak istedim. Ceza ve icra aynı şeydir demedim
BJKrussz' Alıntı: İcra dosyası ile kabahatler kanunu cezası dosyasını bir tutmak? Genişletmek için tıkla ... Dostum yazdığımı neden anlamıyorsun. Hiçbir şeyi bir tutmuyorum. Ben orda uzun uzun yazmak yerine kısaca anlatmak istedim. Ceza ve icra aynı şeydir demedim
27 Mar 2023 #23 Werty07 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 376 144 43 Banada geldi aradim bir bayan çıktı karınin üst deliyinden girdim alt deliyinden çıktım rahatladım daha aramıyor nedense😂😂
Banada geldi aradim bir bayan çıktı karınin üst deliyinden girdim alt deliyinden çıktım rahatladım daha aramıyor nedense😂😂
27 Mar 2023 #24 korhankaya48 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 2,996 1,058 113 Herkes ekmeğinin peşinde arkadaş bence uzlaş 😁