- 21,635
- 14,910
- 113
Dostlar selam şu lanet olası aviatörun taktigi felan varmi ya ulan nezaman girsem 1.30 da patlıyor ya
Oynamamak en geçerli taktikDostlar selam şu lanet olası aviatörun taktigi felan varmi ya ulan nezaman girsem 1.30 da patlıyor ya
Öylede kanka çok illet bir oyun ya girdinmi çıkamıyorsunOynamamak en geçerli taktik
0lanırsan mecbur çıkcanÖylede kanka çok illet bir oyun ya girdinmi çıkamıyorsun
Gerçekten şu oyunun bir şeyini çözemedim yüksek atarız patlar az atarız çıkar0lanırsan mecbur çıkcan
Domalmak isteyen oynuyorDostlar selam şu lanet olası aviatörun taktigi felan varmi ya ulan nezaman girsem 1.30 da patlıyor ya
Vuran vuruyor ama aga ben 20 liraya 10 bin alan şahit oldumDomalmak isteyen oynuyor
milyonda birVuran vuruyor ama aga ben 20 liraya 10 bin alan şahit oldum
Kanka bu oyunun ne muptelasi var adam 48 saat bu oyunun açığını bulmus saati saatine soyluyor söylediğide çıkıyor iyimi artiik sitenin adamımi anlamadimKumarın taktiği var diyen adama inanırsan 1.01 bile görmeden bı yerlerde patlar
Kimse kaybettiğini konuşmuyor hocam boşver böyle yalanlara inanma benim son 10 yılda 3 milyondan fazla kaybim var biraz bunu düşün kazanıyorum diyeni değilKanka bu oyunun ne muptelasi var adam 48 saat bu oyunun açığını bulmus saati saatine soyluyor söylediğide çıkıyor iyimi artiik sitenin adamımi anlamadim
10 yılda 3milyon he kar yok ozamanKimse kaybettiğini konuşmuyor hocam boşver böyle yalanlara inanma benim son 10 yılda 3 milyondan fazla kaybim var biraz bunu düşün kazanıyorum diyeni değil
Aynen sosyalmedyada çok dönüyor taktik olayida site elemanlari onlarda bence bitanesi demiski gece 3 ila 5 arası oynayin ulan o saate kim ayakta olurTaktik falan yok dost. Ne çıkarsa bahtına. Sosyal medyada taktik falan var deniliyor ama yalan. Ben aviator oynamıyorum. Tavsiye de etmem
Var tabi akşam ki hermannstadt maçına ms 2 oyna paranı x2,5laKumarın taktiği var diyen adama inanırsan 1.01 bile görmeden bı yerlerde patlar
Harbiden çok dandik gelmiş ust uste dost ama namussuz ciktimida çıkıyor ya 800 e ciktigina gozumle şahit oldumGeçen hafta 1500 bastım 1.09 bida 1500 bastım 1.08 bida 1500 bastım 1.11 geriye 500 TL kaldı ayarladım 20* geldi şanş başka bi bok deil
Çok fazla oynamam ama bir keresinde hesapta kalan 1 tlyi basıp 1000 tl almıştımHarbiden çok dandik gelmiş ust uste dost ama namussuz ciktimida çıkıyor ya 800 e ciktigina gozumle şahit oldum