Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum Auburn Tigers Maçı Bulamıyorum

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
ncaa basketball yazıp google a bakıyorsun bu maçı nasıl bulamadın ilginç

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,812
835
113
11 dakka varken 24 olan takım 33 de bitirmiş şaka gibi
Kolej ligi çok küfür ettirir, ikinci yarı gör birde oçlar 2dk kala fark 15 olsa bile çoğu durmadan faul yapıyorlar, hücum süresi 30 saniye bunlarda birde or analıkat tam

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
602
227
43
Kolej ligi çok küfür ettirir, ikinci yarı gör birde oçlar 2dk kala fark 15 olsa bile çoğu durmadan faul yapıyorlar, hücum süresi 30 saniye bunlarda birde or analıkat tam
Bir kere ben bunlara oynadım 20 sayı fark varken 155.5 alt verdim 1.40 varr 132 sayı olmuştu tuttu diye maç bakıyordum saniye nasıl faul oldu yattım formda üst verenler mucize şeklinde kazanıp nasıl seviniyordu gelde bana sor işte yatisu

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,812
835
113
Bir kere ben bunlara oynadım 20 sayı fark varken 155.5 alt verdim 1.40 varr 132 sayı olmuştu tuttu diye maç bakıyordum saniye nasıl faul oldu yattım formda üst verenler mucize şeklinde kazanıp nasıl seviniyordu gelde bana sor işte yatisu
Amaçlarını dikeyim bunların bende oynamıyorum bültende maç varsa , durmadan faul yapmak ne yani