- 7,314
- 4,190
- 113
Yardımcı olurmusunuz ilk yarı nolmuş
Ekli dosyalar
-
121 KB Görüntüleme: 34
Yardımcı olurmusunuz ilk yarı nolmuş
Valla kanka senin atttigin ekran a bak takım 24 nasıl bu maç alt olmuş şaka gibiYattık yani
Gizli tutuyorlarYardımcı olurmusunuz ilk yarı nolmuş
8 24 müş kolej liginde çok oluyor böyleValla kanka senin atttigin ekran a bak takım 24 nasıl bu maç alt olmuş şaka gibi
11 dakka varken 24 olan takım 33 de bitirmiş şaka gibi8 24 müş kolej liginde çok oluyor böyle
Kolej ligi çok küfür ettirir, ikinci yarı gör birde oçlar 2dk kala fark 15 olsa bile çoğu durmadan faul yapıyorlar, hücum süresi 30 saniye bunlarda birde or analıkat tam11 dakka varken 24 olan takım 33 de bitirmiş şaka gibi
Bir kere ben bunlara oynadım 20 sayı fark varken 155.5 alt verdim 1.40 varr 132 sayı olmuştu tuttu diye maç bakıyordum saniye nasıl faul oldu yattım formda üst verenler mucize şeklinde kazanıp nasıl seviniyordu gelde bana sor işte yatisuKolej ligi çok küfür ettirir, ikinci yarı gör birde oçlar 2dk kala fark 15 olsa bile çoğu durmadan faul yapıyorlar, hücum süresi 30 saniye bunlarda birde or analıkat tam
Amaçlarını dikeyim bunların bende oynamıyorum bültende maç varsa , durmadan faul yapmak ne yaniBir kere ben bunlara oynadım 20 sayı fark varken 155.5 alt verdim 1.40 varr 132 sayı olmuştu tuttu diye maç bakıyordum saniye nasıl faul oldu yattım formda üst verenler mucize şeklinde kazanıp nasıl seviniyordu gelde bana sor işte yatisu
Of time pompancaa wnba oynamayın oynattırmayın