http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik işlemleri

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,193
113
Arkadaşlar selamün aleyküm, askere gitme kararı aldım.tecilliyim. Şimdi benim ne yapmam lazım askerlik şubesine gitmem mi lazım. Yoksa e devlet ten oluyormu. Tecil bozulduktan sonra ne kadar sürede çağırılırım. Bu çağrılmayı nasıl takip edebilirim. Yani pek bi bilgim yok. İllaki aranızda bilgisi olan vardır. Rica etsem bana biraz bilgi verme şansı varmı. Şimdiden teşekkür ederim.

mackolık

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
181
60
28
Şimdi bozdursan bile en erken kasımda gidersin artık e devletten bozuluyor bende 3 gün sonra teslim olucam

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Arkadaşlar selamün aleyküm, askere gitme kararı aldım.tecilliyim. Şimdi benim ne yapmam lazım askerlik şubesine gitmem mi lazım. Yoksa e devlet ten oluyormu. Tecil bozulduktan sonra ne kadar sürede çağırılırım. Bu çağrılmayı nasıl takip edebilirim. Yani pek bi bilgim yok. İllaki aranızda bilgisi olan vardır. Rica etsem bana biraz bilgi verme şansı varmı. Şimdiden teşekkür ederim.
Önceden bozduğun da hemen alıyolardı celp dönemi kaçtıysa d. K olarak gidiyordun ama şimdi celpler alımlar çok farklı en garantisi şubeni ara bilgi al daha sağlıklı olur