- 17,800
- 13,607
- 113
Sağol üstad..hgBol şans
Hoşbulduk dost gelir inşallahSağol üstad..hg
Bol şanslar ama aşırı saçma bir hal aldı sizin bu sartlardaWaybe hayret üç dakikada beğenen olmamış))))
İyiye işaret mi,,yoksa birayda dağıtım yapanlardan secdcegim dediğim icinmi begenen olmadi
Ben elendim abi bol şanslarSponsor @çiplakvatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 814735Basarirsam 4kisiye odul..Bir ay içinde etkinlik açmış ve başarılı sonuçlanip dağıtım yapmış kişilerden seveceğim...
Adım 1
Neden saçma rolden role gidip dağıtım yapmayana bı tepki benimkisi...Bol şanslar ama aşırı saçma bir hal aldı sizin bu sartlarda
Adam adam çay içirecek abim bize 😄😄Sponsor @çiplakvatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 814735Basarirsam 4kisiye odul..Bir ay içinde etkinlik açmış ve başarılı sonuçlanip dağıtım yapmış kişilerden seveceğim...
Adım 1
Rol harici kisilerden olursun..yeterki basarayimBen elendim abi bol şanslar
Ben konu acarken 10k msj ustu olana vercem diyorum artık puaba bol sans abiSponsor @çiplakvatandaş
Adım 1
O iş kolay,,,Adam adam çay içirecek abim bize 😄😄
Başarılı biri değilim abi ondan dedimRol harici kisilerden olursun..yeterki basarayim
Ben nasıl 10k olacam pekiBen konu acarken 10k msj ustu olana vercem diyorum artık puaba bol sans abi
Sacma cunki adam konu açmış başaramamış dagitamamis ne yapsın bilerek mi kaybetmis, yada kaybetmekten keyif mi almış. Deseniz konu açanlardan eyvallah diyecem en azından forumda birilerine dokunma derdi olanlardan seçiliyor. Ama başarma şartı öyle böyle saçmalıkNeden saçma rolden role gidip dağıtım yapmayana bı tepki benimkisi...
Zaten Bunu basaramiyacagim Baroni...sorun yok..
Sağol erhanim..Ben konu acarken 10k msj ustu olana vercem diyorum artık puaba bol sans abi
Elbet bi gün basaririzBaşarılı biri değilim abi ondan dedim
10k ustu mesajin varya seninBen nasıl 10k olacam peki