- 1,130
- 394
- 83
Inter geciyor gönlumdenInter Citye kaybettiği finali bu sefer alır mı dersin peki dost
Inter geciyor gönlumdenInter Citye kaybettiği finali bu sefer alır mı dersin peki dost
Gönlüm benimde Interden yana fakat bir hikaye var Luis Enrique nin ona da gitmesini de isterim vefat eden kızı icinInter geciyor gönlumden
😀Saka Maka bu konu kapanır 🤣
Hakansiz cikarsa maça alırInter Citye kaybettiği finali bu sefer alır mı dersin peki dost
Maestrosuz olmaz ya 😁Hakansiz cikarsa maça alır
Kaç milyon dolar kaybettin? 😆Yarı finaldesin ve böyle bir futbolla anca evine dönersin Saka benim gözumde Mert Hakan artik
Hak ettti PSG tebrik ederim
Küçük bir miktar türklirasi 😀Kaç milyon dolar kaybettin? 😆
Haklısın bencede mbabbe den kurtulması bence PSG yi kendine getirdi şuan realde de kriz yaratmaya başlıyor mbabbe bak göreceksinPsg geçmiş sezonlarda çok saçma sapan kadrolar kuruyordu. Messi, Mbappe, Neymar üçlüsünden hiçbirisi geriye gelip savunma katkısı vermiyordu. Takım her maç eksik şekilde savunma yapıyordu. Bu sezon tüm kaprisli yıldızlarından kurtuldular ve takım bir şeye benzedi. Artık herkes koşuyor ve herkes savunma katkısı yapıyor
Bence kupayı da Psg alır artık. Zaten çok gecikmiş bir kupaydı bu kadar harcamalara göre
Bilmiyorum bro iki takımda uzun zamandır alamıyor ama bana kalırsa inter alır tabi maç oynanacağı güne kadar takımlar ne durumda olur o an tahmin etmek lazım, inter in ligte şampiyonluk giderse morali de bozuk olabilirInter Citye kaybettiği finali bu sefer alır mı dersin peki dost