Öküz oğlu öküz boş kaleye kaçırdı yaYarı finaldesin ve böyle bir futbolla anca evine dönersin Saka benim gözumde Mert Hakan artik
Hak ettti PSG tebrik ederim
Mert hakan da patladım kankaYarı finaldesin ve böyle bir futbolla anca evine dönersin Saka benim gözumde Mert Hakan artik
Aynen katılıyorum sana yari final eşleşmesi öyle olmasa idi zaten final ismi Barça Inter olurdu çok ta güzel maç olurduBarcelona-inter finalde oynamalıydı Psg-inter çok sıkıcı final olacak
Psg ve inter haketi.Yarı finaldesin ve böyle bir futbolla anca evine dönersin Saka benim gözumde Mert Hakan artik
Bilakiss cok güzel gecicek bundan 10 mu 14 yil oncede boyle finsl olduBarcelona-inter finalde oynamalıydı Psg-inter çok sıkıcı final olacak
Saka Maka bu konu kapanır 🤣Yarı finaldesin ve böyle bir futbolla anca evine dönersin Saka benim gözumde Mert Hakan artik
İroni mi yaptin dost uzun zamandır birşey kazandığı ettiği yokarsenal de winnerliğiyle bilinen takımdı zaten
tabi ki ironi kanka uzun zamandır loserliğiyle biliniyor real maçının gazıyla herkes psg'i eler falan dedi de bu takımın süperstarı yok. süperstarı bukayo saka olan takım kaybetmeye mahkumdur.İroni mi yaptin dost uzun zamandır birşey kazandığı ettiği yok
Bir an ciddiye alicaktim kanka 😆 dediklerinde haklisintabi ki ironi kanka uzun zamandır loserliğiyle biliniyor real maçının gazıyla herkes psg'i eler falan dedi de bu takımın süperstarı yok. süperstarı bukayo saka olan takım kaybetmeye mahkumdur.
Inter Citye kaybettiği finali bu sefer alır mı dersin peki dostSuanki finali Psg - inter ikisi de hakketti, en başından beri diyordum bu iki takım final oynar diye , ikisi de iyi bu sene he barcelona da iyi
aynen psg avrupada en iyi futbolu oynayan 3-4 takımdan biriydi bu sezon diğer ikisi barca liverpool falan. barca inter eşleşmesinde kim elese hak edecekti zaten bi oraya geçti bi buraya şansi inter'E güldü ama barca psg finali olsa çok daha zevkli geçerdi muhtemelenSuanki finali Psg - inter ikisi de hakketti, en başından beri diyordum bu iki takım final oynar diye , ikisi de iyi bu sene he barcelona da iyi
Bu 2 takımda haketi barca ve real olmadıgina sevindimaynen psg avrupada en iyi futbolu oynayan 3-4 takımdan biriydi bu sezon diğer ikisi barca liverpool falan. barca inter eşleşmesinde kim elese hak edecekti zaten bi oraya geçti bi buraya şansi inter'E güldü ama barca psg finali olsa çok daha zevkli geçerdi muhtemelen