Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Arsenal Ruhsuzlar Ordusu

Rg1940

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
277
78
28
Gercekten çıldırttı beni ya Allah Arsenal taraftarına sabır versin

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,665
1,911
113
Arsenal cok iyi takım
Psg dunyanin su an en iyisi

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Suanki finali Psg - inter ikisi de hakketti, en başından beri diyordum bu iki takım final oynar diye , ikisi de iyi bu sene he barcelona da iyi

Yamasiti94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
617
203
43
tabi ki ironi kanka uzun zamandır loserliğiyle biliniyor real maçının gazıyla herkes psg'i eler falan dedi de bu takımın süperstarı yok. süperstarı bukayo saka olan takım kaybetmeye mahkumdur.
Bir an ciddiye alicaktim kanka 😆 dediklerinde haklisin

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
Suanki finali Psg - inter ikisi de hakketti, en başından beri diyordum bu iki takım final oynar diye , ikisi de iyi bu sene he barcelona da iyi
aynen psg avrupada en iyi futbolu oynayan 3-4 takımdan biriydi bu sezon diğer ikisi barca liverpool falan. barca inter eşleşmesinde kim elese hak edecekti zaten bi oraya geçti bi buraya şansi inter'E güldü ama barca psg finali olsa çok daha zevkli geçerdi muhtemelen

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
394
83
aynen psg avrupada en iyi futbolu oynayan 3-4 takımdan biriydi bu sezon diğer ikisi barca liverpool falan. barca inter eşleşmesinde kim elese hak edecekti zaten bi oraya geçti bi buraya şansi inter'E güldü ama barca psg finali olsa çok daha zevkli geçerdi muhtemelen
Bu 2 takımda haketi barca ve real olmadıgina sevindim