http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkadaşlar Öneriler

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
Arkadaşlar bugün doktor kontrolüne gittim iki ay rapor birde 1mg zanax verdi sabah öğle akşam içeceksin dedi daha önce kullanan arkadaşlar varmı bu ilacı ne gbi etkiler yapıyor?

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,450
85,154
113
bızım bı abı kullanıyodu ben ortaokul sondayken kafasına sıktı ama delıydı baya sılahı fazla dayamıs mermı geri sekmiş doktorda olum sen bıtmıssın okeye donuyosun ama aradıgın tas burda değil demiş ona :D guzel hap sarkısı var xanaxı aldı uykuya daldı sansar salvo geçmiş olsun Emrecim

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
bızım bı abı kullanıyodu ben ortaokul sondayken kafasına sıktı ama delıydı baya sılahı fazla dayamıs mermı geri sekmiş doktorda olum sen bıtmıssın okeye donuyosun ama aradıgın tas burda değil demiş ona :D guzel hap sarkısı var xanaxı aldı uykuya daldı sansar salvo geçmiş olsun Emrecim
Saolsn erhanım :) hep uyurum heralde

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,798
1,955
113
Ölü gibi geziyorsun sadece tek etkisi o sürekli bi uyku hali :D adamı yaşarken öldürüyorlar

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
Uzman Nörolog İpekdal, ülkemizde 'Yeşil Reçete' uygulamasının göstermelik olduğuna dikkat çekerek, Xanax'ı "KKTC'nin yasal uyuşturucusu" olarak niteliyor.

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
Birisidenyazmış 1 ay kullandım bulutların üstündeyim diye tecavüz etseler uyanmazdm yazmış :D

Mirliva

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,767
1,861
113
Asker de psikolojik sorunlulara yazıyorduk.
Uyku düzeni sağlamakta genel olarak kullanılır.
Doktorun dediğine bakma süreklilik bağımlılık yapar.
Vücudunda nasıl hissediyorsan ona göre ilacı kullan.