Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Arda Turan: Kendi Stilimi Yaratmaya Çalışıyorum

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,296
82,212
113
1752740344212.png

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan, İspanyol basınından Marca'ya açıklamalarda bulundu.

Eyüpspor'dan ayrılışını değerlendiren genç çalıştırıcı, "Eyüpspor'da 2.5 yıllık inanılmaz bir serüven yaşadık.
Bu asla unutamayacağım bir dönemdi. Birçok rekor kırdık ve Süper Lig'e yükseldik; son haftaya kadar Avrupa kupalarına katılma mücadelesi verdik.
Oyuncular ve teknik kadro gelişti. Kulübün kültürü evrildi. Eyüpspor'da bir kimlik bıraktık.
Ayrılışım hem benim hem de kulüp için doğru bir karardı. İki tarafın da yeni hedeflere odaklanmasını sağladı.
Shakhtar'ın teklifi benim için bu adımı mümkün kıldı, kendimi buna hazır hissettim.
Eyüpspor iyi başlayan, iyi devam eden ve çok iyi biten bir deneyimdi." ifadelerini kullandı.​

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
989
1,372
93
bu beşiktaşıda eler belli oldu

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Her alanda başarılı Arda Turan gittiği yeri yeşillendirir. En doğru tercih Türkiye'de ne yaparsan yap günün sonunda nankör ilan edilirsin
Kendisinin yolu açık olsun.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,665
1,911
113
Her alanda başarılı Arda Turan gittiği yeri yeşillendirir. En doğru tercih Türkiye'de ne yaparsan yap günün sonunda nankör ilan edilirsin
Kendisinin yolu açık olsun.
Türk insanı önce çok över sonra ilk tokezlenmende senden kötüsü yokmuş gibi davranır
Guardiola bizde olsa geçen senenin sonunda alay konusu olmuştu, adı bir şeyi kucumsemeye çalışırken anılırdı
Mesela Fatih tekke kötü hoca ama guardiolo kadar da değil adam tam çöp hahaha hihihu falan
Bunun psikolojide kesin adı vardır

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
199
63
Bir GS li olarak hiç sevmediğim biri .