- 14,974
- 11,321
- 113
Evet dostlar açıklamasını yaparak oylamamızı gerçekleştirelim
10 tane arda 1 tane yamal etmez. 1dk da 7 yamal denmiş konu kilit.Evet dostlar açıklamasını yaparak oylamamızı gerçekleştirelim
Kanka yamal ardaya göre çeviklik olsun pres olsun bilek gücü olsun messiye benzetiyorum bazı pozisyonlarını bileğine yapışıyor sanki top aw maşallah çocuk harbiden fazla kattiı kendine ve devamda ediyo arda biraz daha 10 numara tarzı oyun kurma vs takımı öne surme birebirde çok ama çok ekskEvet dostlar açıklamasını yaparak oylamamızı gerçekleştirelim
Haryyy kaneeeeee jsjshsshs dayı 😎😎😂😁Tabiki jamal musiala
Emre mor mu Yamal mı dese emre mor derdik dimiTabiki jamal musiala
15-0 olduHaryyy kaneeeeee jsjshsshs dayı 😎😎😂😁
Ne geçicek eline biz bunu açıklayınca kanka boş bi konu degil mi arda turan Türk diye Yamal ile kıyaslama yapıyorlar futboldan anlayan neyin ne olduğunu görüyo zaten arda yamal kramponlarını taşırEvet dostlar açıklamasını yaparak oylamamızı gerçekleştirelim
Efe akmanEmre mor mu Yamal mı dese emre mor derdik dimi
😂😂😂😂😂😂15-0 oldu
Ardaya ilk oy atanı süresiz banlayacaklar mi kimse yanaşmıyor
valla ben derdim emre mor iyi topçu bencilde şimdi bencilliğini attıEmre mor mu Yamal mı dese emre mor derdik dimi
Jamal musiala dediğin gibi gerçekten müthiş bir oyuncu dostTabiki jamal musiala
Goat kenan karamanEfe akman
Amacımız sohbet muhabbet lo takılma çok 😁Ne geçicek eline biz bunu açıklayınca kanka boş bi konu degil mi arda turan Türk diye Yamal ile kıyaslama yapıyorlar futboldan anlayan neyin ne olduğunu görüyo zaten arda yamal kramponlarını taşır
Kanka sen şuan sahinle Passat aşiret paketi hakkında anket açmışsın😁😁😁Ardaya biri bile oy vermemiş la 😁
Emre deki bilek ardada olsa arda derdimvalla ben derdim emre mor iyi topçu bencilde şimdi bencilliğini attı