Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aranızda Veteriner Varmı

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
366
63
İyi forumlar arkadaşlar sokakta şöyle bi yavru besliyorumda. Bi sorun var 2 3 gündür karın boşluğu anırmal kasılıyor. Nefes alırken karın bölgesi iner çıkarya hani bunda anormal derecede oluyor.Napacagımıda bilemedim bi sorim dedim bu forumda her konuda yardmcı olunuyor belki veteriner bi arkadaş vardır. Küçücük yavruy bişey olsun istemem

Resim boyutu büyük diyor yüklenmiyor

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,837
829
113
İyi forumlar arkadaşlar sokakta şöyle bi yavru besliyorumda. Bi sorun var 2 3 gündür karın boşluğu anırmal kasılıyor. Nefes alırken karın bölgesi iner çıkarya hani bunda anormal derecede oluyor.Napacagımıda bilemedim bi sorim dedim bu forumda her konuda yardmcı olunuyor belki veteriner bi arkadaş vardır. Küçücük yavruy bişey olsun istemem

kasılmanın yanında kusma , ishal gibi durumlar varsa sindirimsel bir sıkıntıdır. dokununca hassas ise travmaya bağlı birşey olabilir. herhalükarda bir uzmana muayane ettirmek gerekir.

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
366
63
kasılmanın yanında kusma , ishal gibi durumlar varsa sindirimsel bir sıkıntıdır. dokununca hassas ise travmaya bağlı birşey olabilir. herhalükarda bir uzmana muayane ettirmek gerekir.
Yok dokununca bi tepki vermiyor ama böyle kusacak gibi oluyor ama kusmuyor. Veteriner hem çok uzak hemde maddi durumum yok malesef artık kendi çabalarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,837
829
113
Yok dokununca bi tepki vermiyor ama böyle kusacak gibi oluyor ama kusmuyor. Veteriner hem çok uzak hemde maddi durumum yok malesef artık kendi çabalarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum
dostum yavru ise kedi, fazla beslediyden süt vs. ondan dolayıdır muhtemelen.

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,585
113
Benim bildiğim sokak hayvanlarına veteriner ücret almıyor bir ara bir yavru kedi götürmüştüm iğne yaptı 3 gün orda kaldı benden para almadi sokak hayvanlarına ücretsiz diye biliyorum

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
203
43

Merhaba o aranan veteriner arkadaş benim :) yalnız sizden ricam dm üzerinden mesaja ekleyemediğiniz görseli iletir misiniz mümkünse video da

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,394
4,191
113
Veterinerlerin %80 yamyam gibi çok yüksek rakamlar istiyorlar bir kısırlaştırma 6 7 bin lösemi iç dış parazit ha birde karma aşısı inanılmaz uçuk allah hayvanlara saglik versin

KraXLinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
641
452
63
Veterinerlerin %80 yamyam gibi çok yüksek rakamlar istiyorlar bir kısırlaştırma 6 7 bin lösemi iç dış parazit ha birde karma aşısı inanılmaz uçuk allah hayvanlara saglik versin
Kısır iğnenin veterinere gelişi 100 TL , iğnesini hayvana yapmak işçilik dahil yapmak 7 bin TL .

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,498
2,379
113
belediyenin ucretsiz veterinerleri var oraya gotur bende geçen yolda boynundan isirilmiş kedi goturdum ucretsiz ameliyat edildi. sende gotur sokakta buldum de bakicam de ilgileniyorlar beleş bide cip takarlar ücretsiz baktigin için daha iyi olur

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
203
43
ben pet kliniğinde çalışmıyorum alanım büyükbaş çiftlik ama şunu söyleyeyim tüm veteriner hekimler gezici veya klinik hizmeti verirken vet hekimler odasının belirlediği fiyat tarifesini uyguluyor çoğu klinikte de bu fiyatlar hasta sahipleri tarafndan pahalı bulunduğu için daha bile indirimli fiyatlandırma uygulanıyor. eğer lüks bir semtte veya prestijli bir hayvan hastanesinde değilseniz de rakamlar tarifeden yüksekte olmaz. bir de kısırlaştırma dediğiniz operasyonlarda meblağ ekstra maliyetlerden artıyor genelde biyokimya cbc testleri ve gerek görülürse yapılan diğer tahlillerden dolayı yani. bu arada bir özel hastanede muayene olmak bile en az 1000 civarında artık röntgen mr görüntüleme falan çıkarırlarsa 1000'ler katlanıyor operasyonu saymıyorum bile çeşidine göre fiyat alıp başını gidiyor, devlet hastanesinde poliklinik hizmeti almak bir zulüm tahlil muayene kontrol süreci en en erken 1 hafta mr günü en erken 1 aya veriliyor küçük şehirlerde bile aciliyeti olan insana geçmiş olsun, yani paradan tasarruf etse de zaman kaybı; velhasıl yine hayvanların sağlık hizmetleri bizimkilerden daha pahalı değil🥹