http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aranızda Bilgisayardan Anlayan Var Mı 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,337
7,893
113
Merhaba arkadaşlar
Lenovo z500 IdeaPad leptobum var , ekran parlaklığı en sonda olmasına rağmen ekran birden karardı görüntü var ama çok soluk , bilgisayarcıya verdim 5 bin ₺ masraf var dedi geri aldım açıkçası ekranı açar açmaz fiyat vermesi tuhafıma gitti internetten baktım bir çok kişinin başına gelmiş bir şekilde ayarlardan falan düzelmiş ama ben beceremedim
Sizce sorun nedir bilgisayarcıya o miktar verilir mi teşekkür ederim cevaplar için.

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,838
2,250
113
Teknoloji forumlarına sor bence orda daha çok yardımcı olunur

vieira4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
505
268
63
Merhaba arkadaşlar
Lenovo z500 IdeaPad leptobum var , ekran parlaklığı en sonda olmasına rağmen ekran birden karardı görüntü var ama çok soluk , bilgisayarcıya verdim 5 bin ₺ masraf var dedi geri aldım açıkçası ekranı açar açmaz fiyat vermesi tuhafıma gitti internetten baktım bir çok kişinin başına gelmiş bir şekilde ayarlardan falan düzelmiş ama ben beceremedim
Sizce sorun nedir bilgisayarcıya o miktar verilir mi teşekkür ederim cevaplar için.
Ekran kartı güncelleme istiyordur, ondan olabilir

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,296
937
113
Merhaba arkadaşlar
ekran arka ışığı arızalanmış kendin yapamazsın bilgisayarcıya götürcen max 1k fiyatı olur bilgisayarın eski

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
788
395
63
Merhaba arkadaşlar
dostum ben çok seneler bilgisayar tamir işi yapmıştım. Cihazının windows sürümü nedir. Bilgi verirsen bir çözüm yolu sunacağım

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,337
7,893
113

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,116
741
113
Merhaba arkadaşlar
Ekran kartı sorunu var heralde

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,116
741
113
Merhaba arkadaşlar
Dostum 2-3 bilgisayarcı gez en ucuz hangisi ona bak ekran kartı ise mecbur degisiven işçilik verirsin parça fiyatlarıni bilmiyorum

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,940
2,013
113
Niye çöpe atsın kardeşim adam malını herkes 100 k lik PC kullanmak zorunda falan diye bi kaiede mi var
saahıbınden falan baktım 5 7k arasına satıyorlar saglamını
5k verip tamır etmek mantıkklı mı sence ?
ben tamıratın malıyetı ııcn konustum. 5k para verecek sonucta.
üstüne 10 daha koyup yenı model bı tane alır. hic para vermezse,saglam olsa kulllansın elbette. ama 5k vermek sacmalık

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,337
7,893
113
Valla bu zamanda her malın kıymeti bilinmeli ben onu bilirim satmak en kolayı günden güne herşey değerleniyor
Öyle tabi yani çöpe at diyorlarya
Valla bu zamanda her malın kıymeti bilinmeli ben onu bilirim satmak en kolayı günden güne herşey değerleniyor
Aynen öyle şimdi bu PC bin güncel fiyatlarına şöyle bir baktım 30k civarı sıfırından bahsediyorum bu mal çöpe atılmaz gerekirse vereceğim yaptıracağım ben 5 binliraya çift çekirdek işlemcili bilgisayar bile zor alırım

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,337
7,893
113
saahıbınden falan baktım 5 7k arasına satıyorlar saglamını
5k verip tamır etmek mantıkklı mı sence ?
ben tamıratın malıyetı ııcn konustum. 5k para verecek sonucta.
üstüne 10 daha koyup yenı model bı tane alır. hic para vermezse,saglam olsa kulllansın elbette. ama 5k vermek sacmalık
Kardeşim o bilgisayarların z500 ama modelleri var mesela i8 işlemcili olanlar 7 k civarı mı eğer öyleyse bu kalsın ben direk onlardan bakayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...