Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aramızda Tamirci Var Mı?

oguzdemir277

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓖𝓲𝓿𝓮 𝓤𝓹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
263
83
Öncelikle konuyu yanlış açtıysam k.b yın malum normal forumlar felan var fakat aktif kişiler olmadığı için buraya konu açmayı tercih ettim
Benim opel astra 2004 model aracın yol da giderken hız göstergesi bozuldu ve abs lambası yandı üzerine 20 km felan geldim evin önüne koydum tekrar çalıştırıp gidecektim yağını kontrol edeyim öyle gideyim dedim fakat yağ çubuğu silip tekrar baktığımda hiç yağ kalmadığını gördüm 2 gün sokağa çıkma yasağı var duramıyorum meraktan acaba motor yatak sarmaya başladı mi diye ?

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Yok kral sanmam bisey olmaz kalsn öyle . Tamirci degilim ama anladgm kadariyla konusiyorum hicbisey olmamistir bence. Kendini sıkıntıya sokma

kadırgalı35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
575
121
43
Öncelikle konuyu yanlış açtıysam k.b yın malum normal forumlar felan var fakat aktif kişiler olmadığı için buraya konu açmayı tercih ettim
Benim opel astra 2004 model aracın yol da giderken hız göstergesi bozuldu ve abs lambası yandı üzerine 20 km felan geldim evin önüne koydum tekrar çalıştırıp gidecektim yağını kontrol edeyim öyle gideyim dedim fakat yağ çubuğu silip tekrar baktığımda hiç yağ kalmadığını gördüm 2 gün sokağa çıkma yasağı var duramıyorum meraktan acaba motor yatak sarmaya başladı mi diye ?
Kardeşim hiç anlamam umarım birşey olmaz

whitepk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
668
81
28
Kardes yag kalmadiysa motor nasil indirmedi 20km geldiysen

whitepk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
668
81
28
Tüplüyse beyinden kaynakli ariza da olabilir karteli de delmis olabilrsin

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,688
1,947
113
Motoru pert eder yağ bittiyse nasıl olmuş o

oguzdemir277

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓖𝓲𝓿𝓮 𝓤𝓹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
263
83
Tanıdık tamirci yok işte:D pazartesi günü götürmeyi düşünüyorum ev ile sanayi arası 15 km

whitepk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
668
81
28
Tuple alakali sorundur belki yag bile yakmistir

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Herkes motor pert demiş vallahi bravo .
Ses gelmiyorsa herhangi bir piston sesi korkulacak bisey yok kardeşim müsterih ol kaçak vardır . O 20 km de arabayı sıkıştırmadıysan sorun yoktur bence. Göstergeler de tamamen elektrik aksamlı ki 2004 astralarda beyin var diye tahmin ediyorum beyin arızası vs dir. Motor yemiş olsan yada küçük bi hasar dahi olsa motorda ya ses gelir ya su kaynatir yağa karistirir yada duman atar.

oguzdemir277

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓖𝓲𝓿𝓮 𝓤𝓹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
263
83
Herkes motor pert demiş vallahi bravo .
Ses gelmiyorsa herhangi bir piston sesi korkulacak bisey yok kardeşim müsterih ol kaçak vardır . O 20 km de arabayı sıkıştırmadıysan sorun yoktur bence. Göstergeler de tamamen elektrik aksamlı ki 2004 astralarda beyin var diye tahmin ediyorum beyin arızası vs dir. Motor yemiş olsan yada küçük bi hasar dahi olsa motorda ya ses gelir ya su kaynatir yağa karistirir yada duman atar.
Ağzına sağlık ne güzel konuştun

oguzdemir277

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓖𝓲𝓿𝓮 𝓤𝓹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
263
83
Hafiften tık tık motordan ses geliyordu yağı koydum çalıştırdım kesildi