- 62,531
- 11,970
- 113
Alt çok heyecanlı oluyorIlk adim onemliydi siradakine bakalim tesekkurler bu arada barem beklyrm gec atablrm genelde alt alyrm cnku
Alt çok heyecanlı oluyorIlk adim onemliydi siradakine bakalim tesekkurler bu arada barem beklyrm gec atablrm genelde alt alyrm cnku
Sonu güzel olsun dostIlk adim onemliydi siradakine bakalim tesekkurler bu arada barem beklyrm gec atablrm genelde alt alyrm cnku
Hakancım erken öten horozu öperler. Bı hedefe varsın adam önceİlk adım liste alınsın
Hadi bol şansIlk adim onemliydi siradakine bakalim tesekkurler bu arada barem beklyrm gec atablrm genelde alt alyrm cnku
Emeğine sağlık dost seç sen bekleriz zabaha kadarIlk adim onemliydi siradakine bakalim tesekkurler bu arada barem beklyrm gec atablrm genelde alt alyrm cnku
Sendeyiz dostum,Ilk adim onemliydi siradakine bakalim tesekkurler bu arada barem beklyrm gec atablrm genelde alt alyrm cnku
İlki won Tebrikler
Doğru söylüyorsun emmioğluIlk adim onemliydi siradakine bakalim tesekkurler bu arada barem beklyrm gec atablrm genelde alt alyrm cnku
Sıkıntı yok kardeşim bekleriz işimiz neIlk adim onemliydi siradakine bakalim tesekkurler bu arada barem beklyrm gec atablrm genelde alt alyrm cnku
İlk mıÇok heyecanlı lan
Keyfine bak dostum acelemiz yokIlk adim onemliydi siradakine bakalim tesekkurler bu arada barem beklyrm gec atablrm genelde alt alyrm cnku
İşimiz yokmu hocam ciddenSıkıntı yok kardeşim bekleriz işimiz ne
Bol şanslar dostBirazdan yatirip baslariz klasik basket gidicez kasa atiyorum ilk adimda patlamassak hedefe ulasiriz bulten guzel kazanirsak konu icinden 1 kisi 1000 tl 10 kiside 500 cekilis secince aliniyor secilmeyen herkezede malesef veremiyoruz imkanlar kisitli
Polonya'da kendisi tinerci deport edilecekde bulamıyorlarİşimiz yokmu hocam cidden
Harbimi laPolonya'da kendisi tinerci deport edilecekde bulamıyorlar