- 62,531
- 11,970
- 113
Kesene bereket@Mhmmtaydmir 1k atildi kntrl edersn
Kesene bereket@Mhmmtaydmir 1k atildi kntrl edersn
Hakkaniyeti makkaniyeti konuda 10 15 adam var başından beri bunlardan birileri alamayacak@Enişte ilk adımdan bakıp hakkaniyetli bir şekilde kimin hakkı ise seçip atsın konu kapansın
Teşekkür ediyorum@Mhmmtaydmir 1k atildi kntrl edersn
Yüreğine sağlık dostum 👏👏👏@Mhmmtaydmir 1k atildi kntrl edersn
Buna atiyrm kalan kismida konuda dagitsn o zaman uzadikca boku cikio2.Hatta kapanacak yakında ne enişte kalacak ne tasakları
Sen dağıt eniste bnce de dostumuz daha iyi bilirHakkaniyeti makkaniyeti konuda 10 15 adam var başından beri bunlardan birileri alamayacak
O sana kalmış dost biz müdahale etmiyoruz kiHakkaniyeti makkaniyeti konuda 10 15 adam var başından beri bunlardan birileri alamayacak
Tm eyvBuna atiyrm kalan kismida konuda dagitsn o zaman uzadikca boku cikio
Aynen kral en doğrusu buBuna atiyrm kalan kismida konuda dagitsn o zaman uzadikca boku cikio
Tamamdır. @EnişteBuna atiyrm kalan kismida konuda dagitsn o zaman uzadikca boku cikio
Kesene bereket dost Allah daha çok versin 🙏🙏Buna atiyrm kalan kismida konuda dagitsn o zaman uzadikca boku cikio
Basta söyledim ama bu dkdan sonra o topa girilmezÇıkarsın birisi konu başından beri takip eden 10 kişi neyi uzattık be
Kesene bereket dostBuna atiyrm kalan kismida konuda dagitsn o zaman uzadikca boku cikio
@Enişte sendeyiz EnişteHakkaniyeti makkaniyeti konuda 10 15 adam var başından beri bunlardan birileri alamayacak
Enişte başından beri olan 10 kişiyi alırsın zatenHakkaniyeti makkaniyeti konuda 10 15 adam var başından beri bunlardan birileri alamayacak
Aslında doğru olanBasta söyledim ama bu dkdan sonra o topa girilmez
Kesene bereketBuna atiyrm kalan kismida konuda dagitsn o zaman uzadikca boku cikio