http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Apple Hk.

gokcen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,723
1,060
113
Fatura ekstrenizde "apple.com/bill" üzerinden hesabınızdan hiç para çekildi mi
akbank hesabımdan sabah sularında belli miktar çekildi müşteri temsilcisi bir şey yapamıyoruz dedi apple bakıyor dedi ve dolandırıcılık agı falan dedi yurt dışı pos yazıyordu çünkü

Mehmet1981

ALLAH DELİKANLİ KALPLERE GÜZEL KADERLER YAZAR..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
325
63
Fatura ekstrenizde "apple.com/bill" üzerinden hesabınızdan hiç para çekildi mi
akbank hesabımdan sabah sularında belli miktar çekildi müşteri temsilcisi bir şey yapamıyoruz dedi apple bakıyor dedi ve dolandırıcılık agı falan dedi yurt dışı pos yazıyordu çünkü
Geçmiş olsun.

Regapen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,177
1,899
113
Ne kadar çekildi senin hesaptan

gokcen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,723
1,060
113
144.99 TL
300 tl bir arkadaştan aldım sabah 5 de yattım uyudum kalktıgımda ne para var ne sms gelmiiş direk çekilmiş
apple da baktım abonelik yok uygulama satın alım yok hiç bir şey şyok yani para uçtu

Wembley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
153
76
28
Yani 150 tl gitti anlamadığım geri kalan parayı niye çekmediler
Akbankta ne kadar bilmem ama Garanti Bankasinda 250 tl uzeri islemlerde sifre gondermek zorunda. 700 kusur lira cekilmisti benden sifresiz 80-90 gun suresi var iade ediliyor itiraz edilirse.Ancak dedigim gibi belirli limitlerin uzerinde sifresiz islemlerde iade alinabiliyor

gokcen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,723
1,060
113
Akbankta ne kadar bilmem ama Garanti Bankasinda 250 tl uzeri islemlerde sifre gondermek zorunda. 700 kusur lira cekilmisti benden sifresiz 80-90 gun suresi var iade ediliyor itiraz edilirse.Ancak dedigim gibi belirli limitlerin uzerinde sifresiz islemlerde iade alinabiliyor
banka karışmıyor kime nasıl itiraz edicem