- 2,224
- 627
- 113
Canlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki
Bırak kardesim o haplar adamı deli eder acil bırakCanlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki
bıraktım 2 gündür bu seferde uyku uyuyamiyorumBırak kardesim o haplar adamı deli eder acil bırak
Boşver vucut haptaki kalıntıları atana kadar boyle olur sonra toparlar ama sakın psikolojik hap alma kardesim banada vermisti 1 gun ictim sonra direk çöpe sonra kendi kendine duzeldi psikolojibıraktım 2 gündür bu seferde uyku uyuyamiyorum
Sağol reisGeçmiş olsun
Doktoru dinlemek yerine bize mi soruyorsun 😃😃Canlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki
Boşver vucut haptaki kalıntıları atana kadar boyle olur sonra toparlar ama sakın psikolojik hap alma kardesim banada vermisti 1 gun ictim sonra direk çöpe sonra kendi kendine duzeldi psikoloji
Mantıklı 😃2 kırmızı Tuborg al bak keyfine hacım kimyasala girme..
Bende öyle gece malak gibi uyutuyoduBende antideprasan kullandım aptallaştırıyor insanı işyerinde sorun yaşiyordum boş boş bakıyordum etrafa kulllanma bence
4 tane cakacan ossura ossura uyucan2 kırmızı Tuborg al bak keyfine hacım kimyasala girme..
Ama cidden bağımlılık yapıyormuş iki gündür perişan oldum bitinceİçme kardesim cidden sana yazık vucuttan hızlı atmak istiyosanda çig sarimsak ye çig sogan ye bol bol
Mantıklı mı sakın 15 gün. Falan alkol alma ilacı bıraktıktan sonra kullanıyorsan hiç almaMantıklı 😃
Yok yani ilaca başlamadan olsa mantikliydiMantıklı mı sakın 15 gün. Falan alkol alma ilacı bıraktıktan sonra kullanıyorsan hiç alma
Kilo alirsin bidaha veremezsinBende öyle gece malak gibi uyutuyodu