http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ankaradan Aradılar Bilgisi Olan

Jaddy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,219
733
113
0 (538) 875 87 04 Bu numaradan aradı kadın ankaradan mahkeme 1hafta önce tebligat gelmiş adresiniz bulunamadığından geri gönderilmiş içeriğini görüntüleyemiyorum 0 (536) 414 40 48 bu numarayı söyledi başak avukatlık burosu içeriğinizi bu numarayı arayarak öğrenebilrsiniz dedi bana dolandırıcı gibime geldi sizce

Nurullah14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,633
3,325
113
0 (538) 875 87 04 Bu numaradan aradı kadın ankaradan mahkeme 1hafta önce tebligat gelmiş adresiniz bulunamadığından geri gönderilmiş içeriğini görüntüleyemiyorum 0 (536) 414 40 48 bu numarayı söyledi başak avukatlık burosu içeriğinizi bu numarayı arayarak öğrenebilrsiniz dedi bana dolandırıcı gibime geldi sizce
"gibime" si fazla kardeşim. Klasik dolandırıcılar. Kafana takma sil geç.

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
la gibisi yok dolandirici zaten .d

Jaddy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,219
733
113
Ya arkadaş valla baydılar açıp küfür edicem en sonunda tam bir kanser topluluğu bunlara dava açsak para kazanabilirmiyiz

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,242
50,332
113
Ya arkadaş valla baydılar açıp küfür edicem en sonunda tam bir kanser topluluğu bunlara dava açsak para kazanabilirmiyiz
Geçen gün beni aradı bir karı açar açmaz küfür ettim arkadan biri bu tam pç çıktı dedi sessizce 😂😂😂😂 bas küfürü geç dost uğraşmaya değmez ya da numaranın son 2 hanesini değiştir hem basit hem ücreti de az

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
ararsan telefonundaki tüm kontörü çekecek (varsa tabi)

Jaddy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,219
733
113
Geçen gün beni aradı bir karı açar açmaz küfür ettim arkadan biri bu tam pç çıktı dedi sessizce 😂😂😂😂 bas küfürü geç dost uğraşmaya değmez ya da numaranın son 2 hanesini değiştir hem basit hem ücreti de az
Doğru söylüyon dostum dataları toplamışlar sürekli arıyor ibneler