- 78,239
- 50,331
- 113
İhtiyaç olunca yaz diyen herkes kayboluyo 😅😅
Maalesef polislerle pek aram yok hem de tanıdık yok babamın vardır da babamla da aram yokTanıdık Polis varsa polisevinde kalabilirsin bayağı uygun oluyor onlar
polis evine manitayla nasıl gitsin adamTanıdık Polis varsa polisevinde kalabilirsin bayağı uygun oluyor onlar
Ne olacak tek kişinin polis tanıdığı olsun yeter kalinirpolis evine manitayla nasıl gitsin adam![]()
Demetevlerde 2 pansiyon var yaramaz gunluk zor bulursun yada bulsanda 2500 tl otel daha iyiDemetevler temiz pansiyon var ayrıca çinçinli olan kim çinçin yıkıldı
Kral ciddi misin ya ulassana bana dm den hatta dur ben sana yazimkayhan otel var kizilay cankayada 350 400 arasi 400 u gecmez. güvenilir ben orda kaliordun gayet iyi. 7 8 kere kalmisimdir
Kral adamsın rahmi abiAnkara kazandayim geceleri bekciyim benim evde kal para istemem
Dm'den yazıyorum kralAnkara kazandayim geceleri bekciyim benim evde kal para istemem
ulus ta denizcilerde bulursun ucuz otel 100 150 civarıVeyahut fiyatı düşük ama hijyenik olan otel biliyorsanız da olur
Gardaşım bahsettigin muhitlerde aileler aylık ortalama 5bin-15bin kira veriyor sen günlük dairelerden bahsediyorsun ki bu dediğin zorKızılay ve Bahçelievler mevkisi olması gereklidir
Abi 10 una kadar gidicem ve 2 gece kalcamNe zaman gideceksin ne kadar bı sure kalacaksin kardeşim
Dostum turizm liselerinde uygulama otelleri var genel olarak iyi günlük 250 TL civari fiyatları onları araştırDostlar kız arkadaşım Hacettepe'yi kazandığı için ,2 senedir her ay Ankara'ya minimum 2-3 kez geliyorum ve masraflar konaklamadan dolayı zora sokuyor her gelişimde 700-800 otellere veriyorum en az . 3 gün kalsam 3-4 bine mâl oluyor en azından konaklama sorunumu çözmek istiyorum.
Ev fiyatları 300-800 bandında ama hijyenik değil bundan dolayı hiç tercih etmedim neredeyse .
Tanıdığınızın ya da kendi eviniz ise kiralayacak bir dost arıyorum. Tek önemli husus hijyenik olmasıdır.
Fiyatı özelden konuşabiliriz eğer evi olan varsa
Nereden bakıcam kral yazdım da ulaşamadım turizm liseleri otelleri mi yazicamDostum turizm liselerinde uygulama otelleri var genel olarak iyi günlük 250 TL civari fiyatları onları araştır