Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Amca Uçuyo 😂

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,532
2,846
113

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,363
1,103
113

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,556
113
Erhancım küsmüş bana geçen rolünde fikrimi belirttim diye napalım yapacak bişey yok ;) bol şans.
Valla ben kimseye küsmem darilmam her fikrimi burda açık açık söylerim benim dun son 300 liram vardi onuda barrios attim sigarası yoktu diye ben neysem oyum yani

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Valla ben kimseye küsmem darilmam her fikrimi burda açık açık söylerim benim dun son 300 liram vardi onuda barrios attim sigarası yoktu diye ben neysem oyum yani
Ne alaka la Barrios ya da sigara 😂 belli aga benden kaçmaz senin konuşma tarzını çözdüm artık geçen yorum yaptık diye bozulmuşsun neyse onu söyledim kimseyi kırmak değildi amacım keyfin bilir kendine iyi bak.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,556
113
Ne alaka la Barrios ya da sigara 😂 belli aga benden kaçmaz senin konuşma tarzını çözdüm artık geçen yorum yaptık diye bozulmuşsun neyse onu söyledim kimseyi kırmak değildi amacım keyfin bilir kendine iyi bak.
Ben bu forumda kimsenin hakkını yemem dost eger ortada benim bi yanlışım varsa o yanlışı kapatırım zaten ben adama defalarca dedim zaten ben kazandığım zaman seni görecem diye 2 3 defada ona rol parası attim zaten ole bir adamın gelip bana dmden su kadar parayı ne zman verecen demesi beni uzdu acikcasi 2 senedir burda aktifim kimsenin 1 kurusu bende kalmamış ben kimsenin parasıni yiyecek adam değilim eger yersem benden şerefsizi yoktur