Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Alman Virolog Chanasit: 2021'e Kadar Oynanamaz

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,909
178,113
113

Dünyayı etkileyen corona virus, futbol sahalarına da kilit vurdu. Nisan ayını bekleyen futbol federasyonları için üzücü bir açıklama geldi.

Almanya'da NRD kanalına konuşan Alman virolog Jonas Schmidt-Chanasit, 2021 yılına kadar futbol oynamanın zor olduğunu belirtti. Nisan ayında seyircisiz oynatmanın da çözüm olmayacağını savunan Chanasit, "Ben nisan ayında maçların başlayacağını sanmıyorum. Seyircisiz olarak oynansa bile tehlike var.

Ayrıca taraftarlar seyircisiz maçları yine dışarıda bir arada televizyondan takip eder, aynı durum olur. Bana göre, çalışmalarımızdan da ikna oldum. Bence futbol maçları gelecek yıl, yani 2021'de oynanacak duruma gelir" ifadelerini kullandı.

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
ya maçları 2 stadta seyircisiz olarak play-off sistemiyle oynatacak şifresiz yayınlayacaksın ya da bu sezonu oynanmamış kabul edip yeni sezona hazırlanacaksın en mantıklı iki çözüm bunlar hala yayılmaya devam ettiğini göz önüne alırsak Mayıs'a kadar maç oynanması mümkün gözükmüyor o saatten sonra oynansa bile nasıl oynanacak oyuncular 1,5 ay antrenman yapmamış olacak bu adamlara haftada 2 gün maç yaptıramazsın en mantıklısı 10 gün bi hazırlanma süreci sonra da play-off ve play-out oynamak

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,799
82,651
113
Gelecek sene oynanması uzun zaman 2 ay içinde virüs kalmaz bence herşey yoluna girer

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Gelecek sene oynanması uzun zaman 2 ay içinde virüs kalmaz bence herşey yoluna girer
aynen virüsün çıktığı Wuhan kentinde bile yeni vaka gözükmüyor Çin bile ligini başlatma kararı aldıysa Avrupa'da da normale döner bir kaç ay içinde ama bu sezonun normal şekilde tamamlanması söz konusu değil bence