Kıvır kıvır , Fatih ürek'i geçtinRize macini bekliyorum ben!!!!!
Fatih ürek bu ulkenin en önemli dégelerinden biridir.Kıvır kıvır , Fatih ürek'i geçtin
botoks kraliçesiFatih ürek bu ulkenin en önemli dégelerinden biridir.
Terbiyeni takınVazgecememki senden FENER islemissin kalbime...
Vodafone arenada deplasman tribünün sobasini yakmayip o soğukta izlememizi sağlayan 8tas yöneticilerini ve tüm FENERBAHCE düşmanlarının a.q
Ne ayaksinVazgecememki senden FENER islemissin kalbime...
Vodafone arenada deplasman tribünün sobasini yakmayip o soğukta izlememizi sağlayan 8tas yöneticilerini ve tüm FENERBAHCE düşmanlarının a.q
Galatasarayı seviyor musun ben bir galatasaraylı olarak ezeli rakibimizi sevmiyorum mesela. Küfrediyor muyum. Herneyse tatlı bi atışmamız var şurda arkadaşlar arasında bozma özrünü dile kaybol sonraBurada kimseye özellikle birşey belirtmedim Fenerbahce düşmanlarına söyledim ne ayaksin ne alaka @dusting34 sana ona buma edilen bi küfür yok burada
Yakmasinlar bosver biz isittik o tribunleriBurada kimseye özellikle birşey belirtmedim Fenerbahce düşmanlarına söyledim ne ayaksin ne alaka @dusting34 sana ona buma edilen bi küfür yok burada
Tamamdır kardeş kaybol için ben de özrümü diledim şimdi. Sorun yokOzurunu dile demek kafi belirttim yukarıda da sana ona buna etmedigimi yaşça büyük olabilirsin kaybol fazlasi oluyor işin düzeltiyorum