Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol All-Star'da İlk 5'ler Açıklandı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,899
82,707
113
1674813625589.png

NBA 2023 All-Star maçında takımların ilk 5'i ve kaptanları duyuruldu. Seyirci oylamasını zirvede tamamlayan Batı Konferansı'nda Los Angeles Lakers forması giyen LeBron James ile Doğu Konferansı'nda Milwaukee Buckslı Giannis Antetokounmpo, 2023 All-Star maçında takımlarının kaptanları olarak sahaya çıkacak.

NBA tarihinin en skorer oyuncusu Kareem Abdul-Jabbar'ın rekorunu bu sezon kırması beklenen Lakers'ın yıldızı James, 19. kez NBA All-Star'a seçilerek rakibinin bu alandaki rekoruna da ortak oldu. Abdul-Jabbar, all-star seçilmesine rağmen 1973'teki maçta forma giymemişti. James, karşılaşmada görev alması halinde en çok all-star maçına çıkan oyuncu konumuna da gelecek.

Kaptanlar, All-Star maçının hemen öncesinde draft yaparak kendi kadrolarını oluşturacak. NBA'de yer alan takımların başantrenörleri tarafından belirlenecek all-star maçının yedekleri ise 3 Şubat'ta duyurulacak.

72. NBA All-Star maçı, ABD'nin Salt Lake City kentindeki Vivint Arena'nda 20 Şubat'ta oynanacak.

Takımlarda ilk 5'te yer alacak oyuncular şöyle:

Doğu Konferansı

Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Kevin Durant (Brooklyn Nets), Jayson Tatum (Boston Celtics), Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers), Kyrie Irving (Brooklyn Nets).

Batı Konferansı

LeBron James (Los Angeles Lakers), Nikola Jokic (Denver Nuggets), Zion Williamson (New Orleans Pelicans), Stephen Curry (Golden State Warriors), Luka Doncic (Dallas Mavericks).

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
bugün olsaymış all star yarısı yok şu ilk 5 başlayanların sakatlıkları var şans

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,880
5,078
113
Bi an Curry yok sandım tam sövüyodum. Batı konferansının taşşağı diğerine oranla 100 kilo ağır basar izlemesi çok zevkli olacak

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,057
1,640
113
konu dışı her bir takım alt oynadık bu alt 2 takım mi atması lazım yoksa 1 imi ? Oynayan var mı daha önce örnek 94 alt biri 95 olursa yatıyor mu ikisi de mi 95 olacak yatması için

Son düzenleme:

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,057
1,640
113
alt oynadıysan biri atmazsa o sayıyı tutar
Anladım hocam peki o zaman bunun en alt baremleri 66 felan oluyor üst dersek? 1ininn atmasını yeterli kafa calismadi karışık bir durum mesela örnek atayım
Üst dersek mesela 1inin mi atması lazım 2 si mi burda orantısız var anlamadım

Son düzenleme:

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Anladım hocam peki o zaman bunun en alt baremleri 66 felan oluyor üst dersek? 1ininn atmasını yeterli kafa calismadi karışık bir durum mesela örnek atayım
Üst dersek mesela 1inin mi atması lazım 2 si mi burda orantısız var anlamadım
bunda her ikisinin atması lazım dost en az

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,057
1,640
113

goattuso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
376
355
63
embiid in maç eksiği olmasa ilk 5 e girerdi

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Zion kesinlikle olmamalıydı ondan daha iyileri varken çok saçma olması

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,057
1,640
113

NBA 2023 All-Star maçında takımların ilk 5'i ve kaptanları duyuruldu. Seyirci oylamasını zirvede tamamlayan Batı Konferansı'nda Los Angeles Lakers forması giyen LeBron James ile Doğu Konferansı'nda Milwaukee Buckslı Giannis Antetokounmpo, 2023 All-Star maçında takımlarının kaptanları olarak sahaya çıkacak.

NBA tarihinin en skorer oyuncusu Kareem Abdul-Jabbar'ın rekorunu bu sezon kırması beklenen Lakers'ın yıldızı James, 19. kez NBA All-Star'a seçilerek rakibinin bu alandaki rekoruna da ortak oldu. Abdul-Jabbar, all-star seçilmesine rağmen 1973'teki maçta forma giymemişti. James, karşılaşmada görev alması halinde en çok all-star maçına çıkan oyuncu konumuna da gelecek.

Kaptanlar, All-Star maçının hemen öncesinde draft yaparak kendi kadrolarını oluşturacak. NBA'de yer alan takımların başantrenörleri tarafından belirlenecek all-star maçının yedekleri ise 3 Şubat'ta duyurulacak.

72. NBA All-Star maçı, ABD'nin Salt Lake City kentindeki Vivint Arena'nda 20 Şubat'ta oynanacak.

Takımlarda ilk 5'te yer alacak oyuncular şöyle:

Doğu Konferansı

Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Kevin Durant (Brooklyn Nets), Jayson Tatum (Boston Celtics), Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers), Kyrie Irving (Brooklyn Nets).

Batı Konferansı

LeBron James (Los Angeles Lakers), Nikola Jokic (Denver Nuggets), Zion Williamson (New Orleans Pelicans), Stephen Curry (Golden State Warriors), Luka Doncic (Dallas Mavericks).
ilk 3 periyot üst her sayıdan oynanır. Maçın adamı Curry yada süpriz olarak Durant diyorum