- 2,439
- 686
- 113
Ben günde 3-4 saat forumdayim bu hep burda ya denk geliyor yada Sinan'ın hesabı 3-4 kişi kullanıyor başka açıklaması yokÇok alıyor o
Ben günde 3-4 saat forumdayim bu hep burda ya denk geliyor yada Sinan'ın hesabı 3-4 kişi kullanıyor başka açıklaması yokÇok alıyor o
Kanka ben yatacam2. Kupon
Usmanım nereye gidersınEn cok ben kazaniyorum
Bol şans2. Kupon
Senin ödülü bulgur pirinç olarak versinler eve erzakNrde gorulmus kazandigim hepsi lose gfgf
Ulan sinoooBen günde 3-4 saat forumdayim bu hep burda ya denk geliyor yada Sinan'ın hesabı 3-4 kişi kullanıyor başka açıklaması yok
OlurSenin ödülü bulgur pirinç olarak versinler eve erzak
Avai nin oranı niye yüksekki acaba,,depte diyedir heralde,,avai yazarr diyorumm Bolşanss dost,,2. Kupon
O halde ben yattım listeden çıkarma beni @sinansrml63 @Alikemal e söyledşm 😔😔😔🥴En cok ben kazaniyorum
Dmye mesaj qtsana bulamadim seniNrde gorulmus kazandigim hepsi lose gfgf
Ev atar benceAvai nin oranı niye yüksekki acaba,,depte diyedir heralde,,avai yazarr diyorumm Bolşanss dost,,
Oda uyar dost,,bizimkisi tahmin tamamen duygusalll,, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!! 😄Ev atar bence
İnşallah yaparsın,,yazdığın oynadığın gibi gelsin,,@Alikemal senden gelen parayı 450 yaptım 1000 yaparsam bi rollingde benden gelir
Oh oh diyerek yazdimmDmye mesaj qtsana bulamadim seni
inş reis senin yapacaklarıdna oyle olsunİnşallah yaparsın,,yazdığın oynadığın gibi gelsin,,
OkeyyO halde ben yattım listeden çıkarma beni @sinansrml63 @Alikemal e söyledşm 😔😔😔🥴
Volta daha iyi başldı atacak büyük ihtimalAvai nin oranı niye yüksekki acaba,,depte diyedir heralde,,avai yazarr diyorumm Bolşanss dost,,
AttimOh oh diyerek yazdimm