- 36,928
- 37,099
- 113
Anca onlarla avutursunuz kendinizi 😄 bu sene bol bol galatasaray feneri konuşacak gibisinizBakacaz liverpol maçı gelsin bir hele🤣
Anca onlarla avutursunuz kendinizi 😄 bu sene bol bol galatasaray feneri konuşacak gibisinizBakacaz liverpol maçı gelsin bir hele🤣
öyle deme dost şimdi gelir gs liler ( gruptan cıkma hayalliler ) sal gitsin yazma 😂Geseme hattrick yapacak yeni oyuncu bu mu![]()
Bjk zaten bitik maçlarını bile izlemiyorum ben. Ama city gs ve gs lıverpol maclarını beklıyorım ben 🤣🤣Anca onlarla avutursunuz kendinizi 😄 bu sene bol bol galatasaray feneri konuşacak gibisiniz
Kulüpler batacak az kaldiBjk zaten bitik maçlarını bile izlemiyorum ben. Ama city gs ve gs lıverpol maclarını beklıyorım ben 🤣🤣
8 olmaz boşa bekleme 😄Bjk zaten bitik maçlarını bile izlemiyorum ben. Ama city gs ve gs lıverpol maclarını beklıyorım ben 🤣🤣
6 şar olur gibi ama 8 zorda8 olmaz boşa bekleme 😄
rakip takımlara 3.5 üst varı yoğumu basacam ister gelsin ister gelmedin para gitsin mühim değil. o günü bende bekliyom götü anca toplarız onlarlaBjk zaten bitik maçlarını bile izlemiyorum ben. Ama city gs ve gs lıverpol maclarını beklıyorım ben 🤣🤣
Gs bu gidişle batar . Gaza gelip 33 m verdiler kaleye🤣Kulüpler batacak az kaldi
33 değil dostum 23.4 artı KDV artı stopaj Trabzonspor taraftarın gazını almak için KDV dahil açıkladı vergiden düşüluyor onlarGs bu gidişle batar . Gaza gelip 33 m verdiler kaleye🤣
İçerdeki maçta olmazda6 şar olur gibi ama 8 zorda
City deplasman. Hayvan Haaaland var forvette açıktada Yaratık Doku var 🤣🤣🤣İçerdeki maçta olmazda
Deplmasman için aynı şeyi diyemicem hangisiyle dişarda oynuyordu
Onu cl başlayınca konuşuruzEee bjk iyi demedimki ben. Gsde avrupada çöp . 33 maç 3 galibiyet ş.ligi .