- 47,653
- 51,936
- 113
5 TL nakit param vardı bayi kuponu yapmaya heveslendim 1 saat analiz sonucu maçları çıkarttım 5 dk once büyük abdestimizi yaparken 5 TL tuvalete düştü Allaha sukur bugunde haram yemedik
Delikten eğitimli fare sal bulup getirsin knk5 TL nakit param vardı bayi kuponu yapmaya heveslendim 1 saat analiz sonucu maçları çıkarttım 5 dk once büyük abdestimizi yaparken 5 TL tuvalete düştü Allaha sukur bugunde haram yemedik
Varmı öyle fareler dostDelikten eğitimli fare sal bulup getirsin knk
Var dost komşudan hamster falan varsa iste 2 dkVarmı öyle fareler dost
Çöp olsa iyiydi dostO kupona oyniyacagina çöpe at bu olsa gerek
O kupona oyniyacagina çöpe at bu olsa gerek
Dost adam resmen oynama tutmaz dedi şu dostumuza vip gruptan yüksek oranlı 2 maç ver de görsün neler oluyormuş ayrıca oluşturduğun kupon kazancına bir bak tuttuğunda bu dosttan alalım kazancıÇöp olsa iyiydi dost
Son 5 liramizdi dost senin gibi parayla oynamiyoruz1.si en büyük korkum telefonum düşmesi
2.si ula sıcarken pantalonlamı scıyosun parayı elinde tutarakmı scıyodun nasıl düştü o para
3.sü ula niye bayiye gittin sitelerden oynasaydınya
ula dün 400 çektim 170 ini dağıttım sonra sıfırladım bendede kalmadı. son 40 kaldıSon 5 liramizdi dost senin gibi parayla oynamiyoruz
Kumarbazlara dağıtır san sıfırlarsın tabi sokak hayvanları için kullan kumarbaz adam geri siteye iade eder günahın 2 x çarpanla katlanır sonra cehennemde jakpot yaparsın.ula dün 400 çektim 170 ini dağıttım sonra sıfırladım bendede kalmadı. son 40 kaldı![]()
yaptığım iyiliklerden bahsetmeyi haz etmiyorum hocam ama için rahat olsunKumarbazlara dağıtır san sıfırlarsın tabi sokak hayvanları için kullan kumarbaz adam geri siteye iade eder günahın 2 x çarpanla katlanır sonra cehennemde jakpot yaparsın.