'Dilan Polat bonuslu' dolandırıcılık uyarısı
Kara para aklama suçundan yargılanan Dilan-Engin Polat çiftinin adı dolandırıcıların yeni hedefi haline geldi. Buna göre dolandırıcılar mesaj attıkları kişilere 'Dilan Polat bonusu' vadediyor.
Bunu zaten göze alarak sayısı belirsiz sitelere üye oluyoruz kanka sanki normal siteler zemzem suyuyla yıkanmış![]()
Kara para aklama suçundan yargılanan Dilan-Engin Polat çiftinin adı dolandırıcıların yeni hedefi haline geldi. Buna göre dolandırıcılar mesaj attıkları kişilere 'Dilan Polat bonusu' vadediyor.www.ensonhaber.com
Tüm sitelerden beklediğim bonus![]()
Kara para aklama suçundan yargılanan Dilan-Engin Polat çiftinin adı dolandırıcıların yeni hedefi haline geldi. Buna göre dolandırıcılar mesaj attıkları kişilere 'Dilan Polat bonusu' vadediyor.www.ensonhaber.com
1 milyar lirası olan temiz kadınNe iftira attılar şu kadına ya temiz namuslu bir insan aslında 🤣 🤣
Siber güvenlik başkanı bile bonusun şartlarını biliyor demekki çevrim şartı çokmuş o yüzden vatandaşları uyarıyor lo![]()
YedirmeyizAmaçları Dilan polati tekrar içeri tıkmak. Asayiş atıyor bu mesajları
O kari deli para verdi aciklamiyorlar bileBu yatmadida bizmi yatacaz a g içerde 🤣
Banka soyarsan yatacağın max 1 yıl . Ama açım deyip bir tane ekmek çalarsan minimum 8 yıl kaçarı göçeri yok yatarsın . Sen turkiyede yaşadığını unutuyon herhalde reis .Bu yatmadida bizmi yatacaz a g içerde 🤣
Agam selamlar saygılarBanka soyarsan yatacağın max 1 yıl . Ama açım deyip bir tane ekmek çalarsan minimum 8 yıl kaçarı göçeri yok yatarsın . Sen turkiyede yaşadığını unutuyon herhalde reis .
Vay vayy vaaaayyy aleyküm selam abe heyran sen nerdasın nerdaaAgam selamlar saygılar
Sorma agacim ya keyifler yok bi kaç gündür slot kanser etti bizdi bile bile kendimizi soydurmaktan vazgecemiyoruz sende varne yok canoVay vayy vaaaayyy aleyküm selam abe heyran sen nerdasın nerdaa
Abi slot oynamayın vallahi işin tadını kaçırdı bu kansizlar . Dün 40 dakika içinde hacksaw saglayicinin 4 farklı oyununda farmda oyuna girdi ve en yüksek ödeme yapan 61 tl verdi . Ben zaten vakit geçirmelik oynuyorum ama gamdom ve stake orjinal sitelerinin linklerini bulursam bu iki site harici hic bir siteye ugramayacamSorma agacim ya keyifler yok bi kaç gündür slot kanser etti bizdi bile bile kendimizi soydurmaktan vazgecemiyoruz sende varne yok cano
Aga o sitelerde nasıl slotAbi slot oynamayın vallahi işin tadını kaçırdı bu kansizlar . Dün 40 dakika içinde hacksaw saglayicinin 4 farklı oyununda farmda oyuna girdi ve en yüksek ödeme yapan 61 tl verdi . Ben zaten vakit geçirmelik oynuyorum ama gamdom ve stake orjinal sitelerinin linklerini bulursam bu iki site harici hic bir siteye ugramayacam
Valla bi arkadas oynuyor yillardir sadece o iki sitede oynar ama rulet oynuyor o öyle biliyorum slotla pek uğraşmaz. İnanki çekimleri hep yüksektiAga o sitelerde nasıl slot