http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açık Senet Nedir?

mustafa3356

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
157
54
28
Merhaba arkadaşlar, iş başvurusu yaptım. Petrol Ofisi'nin market bölümü için. Şartların da iş başı gibi bir durum olursa hırsızlık vs bir durum için tüm işçilerine açık senet durumu olduğunu söyledi. İşe başlarsam varsayalım hırsızlık vs gibi bir durum olmadığında o senet başımızı ağrıtır mı bilmediğimden soruyorum yardımcı olursanız sevinirim

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
401
83
İlk defa duydum merak ettim

sabri0235

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,333
1,407
113
Senetin arkasına senetin düzenlenme sebebini yazdığın sürece sıkıntı yok aksi halde karşı tarafa boş bir imzalı sayfa vermişsin gereken rakamları onlar yazar.

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,871
1,412
113
açık senet demek adam istediği rakamı yazar sonra icraya verir sende paşa paşa ödemek zorundasın, senet ile kredi kartı veya kredi arasındaki fark ise karşı taraf icraya verince mahkeme aracılığı ile tazyik hapsine olayı götürebiliyor. yani teminat vermiş oluyorsun demek.

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,871
1,412
113
Senetin arkasına senetin düzenlenme sebebini yazdığın sürece sıkıntı yok aksi halde karşı tarafa boş bir imzalı sayfa vermişsin gereken rakamları onlar yazar.
o kadar uzun düzenleneme sebebi yazamassın senedin arkasına.

mustafa3356

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
157
54
28
ayvayı yedin demektir
Daha başlayıp imzalamadık dur hele hocam:) koskoca Petrol ofisi bunu yapıyorsa boşuna yapmıyordur, iş yeri müdürü teminat gibi birşey dedi güvenlik açısından, hırsızlık vs olduğunda, örnek veriyorum 10bin TL kasadan çalındı, 10 bin tl senete filan ekleniyor gibisinden söyledi. Tam bilemedim işte

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,396
3,491
113
Kurumsal şirketlerde sıkıntı olmaz senet şirket adına olucak sadece ona dikkat et

mustafa3356

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
157
54
28
Kurumsal şirketlerde sıkıntı olmaz senet şirket adına olucak sadece ona dikkat et
Bende öyle düşünüyorum, binlerce Petrol ofisi çalışanı var sonuçta. Teminat için güvenlik için dedi iş yeri müdürü. Ssdece daha önce OPET ve BP de çalıştığım dönemde bu şekilde birşey yoktu. Belki yeni yeni başlayacak bu tarz iş yerlerinde

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,822
12,314
113
Beyler kredi karti islem iptali oluyor mu bets10 nun cakma sitesine yatirdik

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,396
3,491
113
Bende öyle düşünüyorum, binlerce Petrol ofisi çalışanı var sonuçta. Teminat için güvenlik için dedi iş yeri müdürü. Ssdece daha önce OPET ve BP de çalıştığım dönemde bu şekilde birşey yoktu. Belki yeni yeni başlayacak bu tarz iş yerlerinde
Buyuk şirket ister ama sıkıntı olmaz hırsızlık vs önüne gecmek için yapıyo buyuk şirketler bi nevi göz korkutma

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
207
63
Ben olsam imzalamam . Sadece hırsızlık değil ki mesele diyelim ki anlaşmazlık yaşadın işten çıkartıldın tazminat için mahkemeye verdin senedi işleme koyacak hem de istediği rakamı yazacak.
Kurumsal firma ama İstasyon da çalışan personel bakalım PO personelimi ? Hiç zannetmiyorum. Sonuçta istasyonların çok büyük çoğunluğu şahısların PO sadece bayilik veriyor.

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,871
1,412
113
bu tarz işlemler için yapılacak işlem noter huzurunda düzenlenecek dilekçe ile senet oluşturmaktır. her ne sebeple olursa olsun açık senet verilmez. bir iş yeri sırf işte yaşanacak bir sebep unsuru hırsızlık olayı ile alakalı olarak senet düzenliyorsa bu gayri ahlakidir. şikayeti de suç unsuruna dönüşür. senedin arkasına işveren yaşancak hırsızlık olayları için yazmaz yazamaz da ayrıca. yani arkaya açıklamayı kendilerine göre ayarlatırlarminare kılıf hesabı. tüm bu detaylar ışığında yapılacak işlem çok basit. imzalamamak ve o işe girmemek. durumu da savcılığa şikayette bulunarak olayın ahlaki boyuta erdirilmesidir.

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,116
6,376
113
Beyler kredi karti islem iptali oluyor mu bets10 nun cakma sitesine yatirdik
2 yıl önce garanti kredi kartım vardı harcama itirazı yaptım internet bankacılığından 3 ay sonra hepsini banka hesabıma yatırdı banka ozaman 16 17 k civarı ydi

Internet bankacılığına gir bak knk orda harcama vs acıkta kalan harvama vs varmı bak ozaman 5 dk da iptal olur yoksa harcama itirazı yapman gerek 3 ay filan suruyor

Finans kredi kartı ile siteye yatırmıştım Bi ara 1 gün sonramı ne girdim İnternet bankacılıgıma harcama filan yazıyordu iade ete bastım iade olmuştu knk