http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açık İcra Dosyası Kapatma

jesus07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,189
267
83
Beyler 1.5 2 sene öncesinden iş bankası borcu avujata devredilmişti. Avukata parayı ödedim bankaya borcum kalmamıştı fakat uyapta dosya açık görünüyordu. Şubat 14 te icra müdürlüğüne gidip dosya kapama parasını ödedim vakıfbanka. İcradaki kadın vakıfbank şubeye ödeyin aynı gün içinde kapanır dedi. 10 gün geçti uyapta hala açık görünüyor. Uzun sürüyor mu böyle.

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,391
739
113
Beyler 1.5 2 sene öncesinden iş bankası borcu avujata devredilmişti. Avukata parayı ödedim bankaya borcum kalmamıştı fakat uyapta dosya açık görünüyordu. Şubat 14 te icra müdürlüğüne gidip dosya kapama parasını ödedim vakıfbanka. İcradaki kadın vakıfbank şubeye ödeyin aynı gün içinde kapanır dedi. 10 gün geçti uyapta hala açık görünüyor. Uzun sürüyor mu böyle.
Yok benimde vardı ben icra yerine bile gitmedim avukata kapattırdım 1-2 günde kapanmıştı benim ama benim borç çok azdı belki ondandır

jackal1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
123
43
Hangi icra dairesi ise icra harcini odedigine dair mekbuzu daireye ver kapatır hemen

ankarali179

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
210
59
28
Dostum kendime ait yaklaşık 19 tane açık dosyam vardı hepsini kapattım çok şükür. Sen harcı dediğinde icra dosyasına gider ama oradaki kapatımı yapacak memura kalmış ne zaman kapanacağı. İcra Müdürlüğü yakın ise git bizzat görüş. Ödememi yaptım de. Bir dilekçe alırlar sisteme tararlar kapatımı yaparlar. Uzak ise bulunduğun adliyeden farklı şube icra dosyası diye başvur dilekçeni oraya iletirler. Dosyayı kapatacak olan memur sonuçta. Yada icra Müdürlüğüne tel ile ulaşmaya çalış şu nolu dosyaya ödemeyi yaptım kapatılmasını rica ediyorum de. Belki yardımcı olurlar.