- 42,718
- 12,609
- 113
Senın cenenı bılmıo olabılertek cümle yazdım aklı varsa anlamıstır benımle ugrasmayacagını
Senın cenenı bılmıo olabılertek cümle yazdım aklı varsa anlamıstır benımle ugrasmayacagını
Yok oynadık beSon 8 dk var olsun
Yok oynadı adam ama totem mi yapıyorsunSon 8 dk var olsun
Kg yok bahıs reısSon 8 dk var olsun
Odaklanamadı dahaHadi maça odaklanak![]()
AhahahTers totem yapiyoruz bozmayin var olsun![]()
Tamam Abdülhey SensinYazdigim yoruma cevap verip tartismayi başlatan kendisidir.
Ve artistce konustugu icin cevabini aldi.
Guzellikle konussaydi guzellikle cevap alirdi. Bu işler böyle kardes tamam mi?
Bak az oncede bana laf attin. Karsiliginda TENEKE lafini aldin? Demi. Hersey karsilikli.
Bana gelipte seni öyle yapardim böyle yapardim diyor. Bende diyorum ki yaz, gel yapp. Bukadar basit. Konuyu kapatalim diyor ama hala mematiyi oynuyor??
İyilik melegiydi ben mi kendi kendime bulastim? Yoneticilerde buna da el atainlar o halde kimse memati başkesen degil burada. Anladin demi kardesim? Kabadayilik yapana kiralini yaparim. Klavye delikanlisi diyonuz. Gercek delikanli instasini yazar yuzyuze konusuruz..
Kimse kimseye sebepsiz bulasmaz
Aga sus gerek yok tartisma bize diyordun bak kanka adam zorluyor inadina tahrik ediyor![]()
Bak buda mematitek cümle yazdım aklı varsa anlamıstır benımle ugrasmayacagını
teşekkür ederiz haklısın iyi gecelerYazdigim yoruma cevap verip tartismayi başlatan kendisidir.
Ve artistce konustugu icin cevabini aldi.
Guzellikle konussaydi guzellikle cevap alirdi. Bu işler böyle kardes tamam mi?
Bak az oncede bana laf attin. Karsiliginda TENEKE lafini aldin? Demi. Hersey karsilikli.
Bana gelipte seni öyle yapardim böyle yapardim diyor. Bende diyorum ki yaz, gel yapp. Bukadar basit. Konuyu kapatalim diyor ama hala mematiyi oynuyor??
İyilik melegiydi ben mi kendi kendime bulastim? Yoneticilerde buna da el atainlar o halde kimse memati başkesen degil burada. Anladin demi kardesim? Kabadayilik yapana kiralini yaparim. Klavye delikanlisi diyonuz. Gercek delikanli instasini yazar yuzyuze konusuruz..
Kimse kimseye sebepsiz bulasmaz
çok haklısın teşekkürler bilemedik iyi gecelerBak buda mematiben ne diyorum sen ne diyorsun. Kardes aklim yok ugrasiyorum siz le gelin
![]()
olmaz bir şeyDenmark attı![]()