http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling abree / Kasa 241 Hedef 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
2 dakka boş gayet güzel , balık baştan kokar derler bu per 0-0 bitsin rahat rahat

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,630
6,182
113
Bu gelirse tek atıp çekicez beyler hadi

Klan123

Her Zaman Zirvede Bırak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,578
996
113
Yazdigim yoruma cevap verip tartismayi başlatan kendisidir.
Ve artistce konustugu icin cevabini aldi.
Guzellikle konussaydi guzellikle cevap alirdi. Bu işler böyle kardes tamam mi?
Bak az oncede bana laf attin. Karsiliginda TENEKE lafini aldin? Demi. Hersey karsilikli.
Bana gelipte seni öyle yapardim böyle yapardim diyor. Bende diyorum ki yaz, gel yapp. Bukadar basit. Konuyu kapatalim diyor ama hala mematiyi oynuyor??
İyilik melegiydi ben mi kendi kendime bulastim? Yoneticilerde buna da el atainlar o halde kimse memati başkesen degil burada. Anladin demi kardesim? Kabadayilik yapana kiralini yaparim. Klavye delikanlisi diyonuz. Gercek delikanli instasini yazar yuzyuze konusuruz..
Kimse kimseye sebepsiz bulasmaz
Tamam Abdülhey Sensin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,180
89,322
113
Yazdigim yoruma cevap verip tartismayi başlatan kendisidir.
Ve artistce konustugu icin cevabini aldi.
Guzellikle konussaydi guzellikle cevap alirdi. Bu işler böyle kardes tamam mi?
Bak az oncede bana laf attin. Karsiliginda TENEKE lafini aldin? Demi. Hersey karsilikli.
Bana gelipte seni öyle yapardim böyle yapardim diyor. Bende diyorum ki yaz, gel yapp. Bukadar basit. Konuyu kapatalim diyor ama hala mematiyi oynuyor??
İyilik melegiydi ben mi kendi kendime bulastim? Yoneticilerde buna da el atainlar o halde kimse memati başkesen degil burada. Anladin demi kardesim? Kabadayilik yapana kiralini yaparim. Klavye delikanlisi diyonuz. Gercek delikanli instasini yazar yuzyuze konusuruz..
Kimse kimseye sebepsiz bulasmaz
teşekkür ederiz haklısın iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...