http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling abree / Kasa 241 Hedef 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Yaz biladerr. Ozelden yaz burdan yazz.
Artist artist konustugun surece burdayim mematii.
Sen sovuyon biz sovemiyoz mu? Dm den instagramini ver hele detaylari ordan konusalim memati. İnstada ban da yemiyorsun. Madem delikanlisin gel haydi. Herseyi instadan konusak burda uzamasın tamam mi gülüm? Yaz haydi instani cabuk bekliyom
Hahahhhha ulan kuran carpsin hala gülüyorum ve bak hahahhaha süper mario gibisin senin level atlama zamanın gelmiş de neyse yine sakinliğimi koruyorum

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,630
6,182
113
Hocam normalde 2 dakkada geliyordu papara ama gördüğünüz gibi biraz brkletiyolaf kalan 136yla başlayalım mı biz o arada gelene kadar

Klan123

Her Zaman Zirvede Bırak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,578
996
113
Hocam normalde 2 dakkada geliyordu papara ama gördüğünüz gibi biraz brkletiyolaf kalan 136yla başlayalım mı biz o arada gelene kadar
Açık kupon varsa odemiyorlardi diye biliyorum ben yaşamıştım ne kadar doğru bilmem

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Konuyu carpitma memati :)
İnstani verecek taşak mi var sende :) vazgectim sana memati değil yusuf yusuf dicem :)
Ban yicem diyordun bahanen hazirdi. Yaz yusufcuk dm den instani uzatma konu kapansin ordan konusak
Var oğlum var vallahi de var billahide var ama kuran carpsin boşa 2 3 saat kendimi yoracam sovecem sovecem olmadi gelecem yol parasina benzine yazik olacak birde gidip sikayetci olacan boşa iş cıkartican yoksa seni öperim guzelce bu da sana son cevabim hadi git uyu ailenle vakit gecir sevdiklerine saril bugunde pacayi kurtardik de de yani seni sevdim atarlisin ama önce bi tanı sonra yap atarini sen bana bekarken gelecektin ulan seni ne yerdim ama da neyse hadi git uyu simdi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,225
89,380
113
Var oğlum var vallahi de var billahide var ama kuran carpsin boşa 2 3 saat kendimi yoracam sovecem sovecem olmadi gelecem yol parasina benzine yazik olacak birde gidip sikayetci olacan boşa iş cıkartican yoksa seni öperim guzelce bu da sana son cevabim hadi git uyu ailenle vakit gecir sevdiklerine saril bugunde pacayi kurtardik de de yani seni sevdim atarlisin ama önce bi tanı sonra yap atarini sen bana bekarken gelecektin ulan seni ne yerdim ama da neyse hadi git uyu simdi
ya emre barıs salın gitsin ne destan yazıyonuz sal gitsin siz yapmayın bari klavye delikanlısı diyor sanki kendi yanına uzanmıs ordan sallıyor bırakın gider cevap yazmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...