- 222
- 25
- 28
Yok ne birası başkanBirami yudumladim
Dediğin şeyi sen değil rol etkinliğe katılım açan kişinin eksikliği konu şartlarını bildir yoksa yaz Yanni şahsi etkinlik belirleyici
Yok ne birası başkanBirami yudumladim
Tamam abisin hadi git zorlama işte beniEvet evladım sonunda anladin. Aferin. Yola gel. Simdi isine bakikile
Ha bak bu güzeldi eyvallahDuruşu yeter![]()
Rahatsız oluyoruz sevgili kardeşim nolur git uyu be hadi delioğlan lütfen canım kardeşim benim
Kendini memati saniyorsun sanırım. Ama insan gibi dalga gecmeden konusmayi ogretecem sanaZorlamak istiyorum ben
rahatsiz olman beni alakadar etmez kardesim. İsine gelmiyorsa engellersin yazdiklarimi gormezsin
tamam mi güzelim
Güzelim falan hayırdır gardaşşşrahatsiz olman beni alakadar etmez kardesim. İsine gelmiyorsa engellersin yazdiklarimi gormezsin
tamam mi güzelim
Aga allah icin git bak çok pis sövecem sana boşu boşuna ban yicem sinirden telefonu kiracam simdi rica ediyorum git yoksa hic duymadigin cumleleri duyacaksinZorlamak istiyorum ben
Ne uzattin be biladerKendini memati saniyorsun sanırım. Ama insan gibi dalga gecmeden konusmayi ogretecem sanatamam mi şekerim
güzel mesaj begendim genco iyi ya 2dkda yolluyoGönderileri sağlıyorum yeni roll a başlıyorum birazdan
Emre bu bana güzelim sana da şekerim diyo bide yalatma mevzusu falan yemin olsun işkillenmeye başladım lgbt foreverKendini memati saniyorsun sanırım. Ama insan gibi dalga gecmeden konusmayi ogretecem sanatamam mi şekerim
Aga beeee çok acımasızsınEmre bu bana güzelim sana da şekerim diyo bide yalatma mevzusu falan yemin olsun işkillenmeye başladım lgbt forever@emreyagmur
Hıyar muz falan demiş az önce de koşun la kaçın kaçınAga beeee çok acımasızsın![]()
Yaz biladerr. Ozelden yaz burdan yazz.Aga allah icin git bak çok pis sövecem sana boşu boşuna ban yicem sinirden telefonu kiracam simdi rica ediyorum git yoksa hic duymadigin cumleleri duyacaksin
Karsisindaki ile nasil konusacagini bilmeden magaradan firlayip grlmis memati. Asıp kesiyorNe uzattin be bilader