- 12,630
- 6,182
- 113
Emre 2 kere olmuş EmrahReceb emre klan emre gönderin hocam paparalarınızı yarım saate sizde olur. Kalan arkadaşlar ve gönderdiğim diğer arkadaşlar da devam etmek isterse 100e 300 hedef total 50 dağıtıcam yine
Emre 2 kere olmuş EmrahReceb emre klan emre gönderin hocam paparalarınızı yarım saate sizde olur. Kalan arkadaşlar ve gönderdiğim diğer arkadaşlar da devam etmek isterse 100e 300 hedef total 50 dağıtıcam yine
Aga susuyorum ban muhabbeti var susuyorumOlm kıyma kendine kasımpaşalı yazıyo orda![]()
![]()
Orta sahadan salladıgı gırıyodu olummmmyuhh son sn 3lük geldi 53te kaldı![]()
Ulan bi yapamadım ahaha ErhanEmre 2 kere olmuş Emrah![]()
Kazananları nasıl seçtik sizmi belirledinizReceb emre klan emre gönderin hocam paparalarınızı yarım saate sizde olur. Kalan arkadaşlar ve gönderdiğim diğer arkadaşlar da devam etmek isterse 100e 300 hedef total 50 dağıtıcam yine
Kahin53 te bitcek dedim 53 te bitti![]()
Emrah mı adımı 2 oldu yanlıs yazıyorsun bunu nasıl affettircen bakalımEmre 2 kere olmuş Emrah![]()
öyle oldu da zaten tc onayın yok mesajında etkinlik sayısına yetmiyor senin haberin olsunKazananları nasıl seçtik sizmi belirlediniz
Seni şikayet edecemmmmmmmmmmmmmmmmmm !Dm gel haydi bekliyom yatacam seni bekleyemem 2saat
Ben benim için demedim ki çekiliş nasıl olduöyle oldu da zaten tc onayın yok mesajında etkinlik sayısına yetmiyor senin haberin olsun
Abi sensin diyorum bak canım benim abi sensin hadi canım benim kralda sensin agada sensin paşada sensin hepsi sensin hadi koçum hadi aslanım benim hadi paşam benim hadiDm gel haydi bekliyom yatacam seni bekleyemem 2saat
Totem yapanlarBen benim için demedim ki çekiliş nasıl oldu
1. Destek için ödül kazananlara mesaj sayısı şartı yokKasa 241 hedef 500 gelirse 50 dağıtıcam hadi bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 82505
Nasıl totem yaptın 😜😁Totem yapanlar
Birami yudumladimNasıl totem yaptın 😜😁
İyi geceler yiğidoEvet evladım sonunda anladin. Aferin. Yola gel. Simdi isine bakikile
Duruşu yeterNasıl totem yaptın 😜😁
Yemin ediyorum harika cevap kıskandımBirami yudumladim
Rahatsız oluyoruz sevgili kardeşim nolur git uyu be hadi delioğlan lütfen canım kardeşim benimEt napayim kardesim? Senin ne zoruna gitti soyle haydi