http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling abree / Kasa 241 Hedef 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,368
89,534
113
Allahtan bu gelecek gibi buda gelmeseydi o sinirle 300 giderdi

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
İlk olarak adamligi senden mi ogrenecem??
İkinci olarak adres vereyim falan ayaklari yapıp konuyu kapatalim ayaklari mi yapiyorsun. Erkekk
Evet yalatmak istiyorum Dm den yaz ordan konusalim. Sessizce dur falan hayirdir sen? Bekliyorum yaz
Olm kıyma kendine kasımpaşalı yazıyo orda :D :D

Delibal33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
505
121
43
İlk olarak adamligi senden mi ogrenecem??
İkinci olarak adres vereyim falan ayaklari yapıp konuyu kapatalim ayaklari mi yapiyorsun. Erkekk
Evet yalatmak istiyorum Dm den yaz ordan konusalim. Sessizce dur falan hayirdir sen? Bekliyorum yaz
Toplum içinde erkeklenecek kim varsa tek kelime cevap yazmasin burdan. İsteyen dm ye gelsin

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,630
6,182
113
Receb emre klan emre gönderin hocam paparalarınızı yarım saate sizde olur. Kalan arkadaşlar ve gönderdiğim diğer arkadaşlar da devam etmek isterse 100e 300 hedef total 50 dağıtıcam yine

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Receb emre klan emre gönderin hocam paparalarınızı yarım saate sizde olur. Kalan arkadaşlar ve gönderdiğim diğer arkadaşlar da devam etmek isterse 100e 300 hedef total 50 dağıtıcam yine
Tebrikler dostum sana vefa borcum var biliyosun mevzuyu para için takip etmedim :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,368
89,534
113
yuhh son sn 3lük geldi 53te kaldı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...