- 18,766
- 12,939
- 113
Son 1 dk
Olm kıyma kendine kasımpaşalı yazıyo ordaİlk olarak adamligi senden mi ogrenecem??
İkinci olarak adres vereyim falan ayaklari yapıp konuyu kapatalim ayaklari mi yapiyorsun. Erkekk
Evet yalatmak istiyorum Dm den yaz ordan konusalim. Sessizce dur falan hayirdir sen? Bekliyorum yaz
Toplum içinde erkeklenecek kim varsa tek kelime cevap yazmasin burdan. İsteyen dm ye gelsinİlk olarak adamligi senden mi ogrenecem??
İkinci olarak adres vereyim falan ayaklari yapıp konuyu kapatalim ayaklari mi yapiyorsun. Erkekk
Evet yalatmak istiyorum Dm den yaz ordan konusalim. Sessizce dur falan hayirdir sen? Bekliyorum yaz
Inanmıon bana hectamam Reco sen dedin diye sana 50 ateşlesin madem bende olsa verirdim
Operim Kasımpaşayi. İsteyen dm gelsin erkeklik yapmasinOlm kıyma kendine kasımpaşalı yazıyo orda![]()
![]()
Yürüüüü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeToplum içinde erkeklenecek kim varsa tek kelime cevap yazmasin burdan. İsteyen dm ye gelsin
Barıs bi şey deme yeni kurallara göre tartısan 2 kişide ban yiyor salla gitsinOlm kıyma kendine kasımpaşalı yazıyo orda![]()
![]()
Tebrikler dostum sana vefa borcum var biliyosun mevzuyu para için takip etmedimReceb emre klan emre gönderin hocam paparalarınızı yarım saate sizde olur. Kalan arkadaşlar ve gönderdiğim diğer arkadaşlar da devam etmek isterse 100e 300 hedef total 50 dağıtıcam yine
Barıs bi şey deme yeni kurallara göre tartısan 2 kişide ban yiyor salla gitsin
Olm tartışmıyorum ki ne alaka ben tartışmadım vallah billahBarıs bi şey deme yeni kurallara göre tartısan 2 kişide ban yiyor salla gitsin