Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

ABD Paris 2024'te Liderliğini Sürdürdü

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,232
82,170
113
1723192944330.png

Paris'te gerçekleştirilen oyunların 13. gününde 3 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan ABD,
toplamda ise 103 madalyaya ulaşarak en yakın takipçisi Çin'den 30 madalya daha fazla topladı.

Günü 4 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalyayla tamamlayan Çin, toplamda 73 madalyaya ulaşarak ikinci sıradaki yerini korudu.

Avustralya 18 altın, 14 gümüş ve 13 bronzla üçüncü, ev sahibi Fransa ise 14 altın, 19 gümüş, 21 bronzla dördüncü sırada.

Türkiye listede 60. sırada???????

Oyunlarda 13 gün sonunda 84 ülke ve Mülteci Olimpiyat Takımı madalya kazanırken,
Türkiye 2 gümüş ve 3 bronz madalyayla listede 60. sırada bulunuyor.​

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
785
653
93
Ekli dosyayı görüntüle 591915

Paris'te gerçekleştirilen oyunların 13. gününde 3 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan ABD,
toplamda ise 103 madalyaya ulaşarak en yakın takipçisi Çin'den 30 madalya daha fazla topladı.

Günü 4 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalyayla tamamlayan Çin, toplamda 73 madalyaya ulaşarak ikinci sıradaki yerini korudu.

Avustralya 18 altın, 14 gümüş ve 13 bronzla üçüncü, ev sahibi Fransa ise 14 altın, 19 gümüş, 21 bronzla dördüncü sırada.

Türkiye listede 60. sırada???????

Oyunlarda 13 gün sonunda 84 ülke ve Mülteci Olimpiyat Takımı madalya kazanırken,
Türkiye 2 gümüş ve 3 bronz madalyayla listede 60. sırada bulunuyor.​
Millet ilkokulda sporcu yetiştirmeye başlıyor okullar bilgi yüklemenin yanında bu çocuk hangi spora yatkın diye gözlüyor sporcu çıksın diye uğraşıyor bizde bırak ilkokulu ben taaa lisedeyken hatırlıyorum top oynamak yasaktı beden derslerinde bile,okulun camları kırılmış daha önce ondanmış😄 üstüne ailelerin destekçi olmaması futbol aşığı biriydim mesela antrenmanlara gitmek için yürüyerek gittiğim yolu şuan arabayla gitmem ama aile destekçi olmayınca soğuyorsun bu ülkelerden çıkan çoğu sporcuya ailesi küçükken spordan para mı kazanacaksın otur dersine çalış okulunu oku memur ol dediğini hiç zannetmiyorum o yüzden yarımız kadar olmayan ülkelerden bile fark yiyoruz böyle madalya sayılarında. İnşallah bu zihniyet düzelir.