- 8,393
- 8,097
- 113
bol şans
inş gelirse güzel bi sermaye olurda gelmessede yapacak bişey yok sağlık olsun dıycezBol şans cok gol oluyo abd acikta olur gibi
eyv dostum saolbol şans
Bu kupa cok gollü oluyo genel kupa maçları hep üst var insallah gelir gelirse bi nba yapıştırinş gelirse güzel bi sermaye olurda gelmessede yapacak bişey yok sağlık olsun dıycez
basket oynamıyom ben dost sevmıyom takıp etmeyıde oynamayıda cok nadir dir oynadıgımBu kupa cok gollü oluyo genel kupa maçları hep üst var insallah gelir gelirse bi nba yapıştır
Anladim kral play off basladi ondan dedim ilgin varsa diyebasket oynamıyom ben dost sevmıyom takıp etmeyıde oynamayıda cok nadir dir oynadıgım
yok hiç oynamam ta eskıden ıdda zamanlarında oynadım basketi ama kupon yeşillenirse sana bi nba yaptırırız inşAnladim kral play off basladi ondan dedim ilgin varsa diye
Saol kral olur deneriz bi nbayok hiç oynamam ta eskıden ıdda zamanlarında oynadım basketi ama kupon yeşillenirse sana bi nba yaptırırız inş
Son 5 macta hepsinde gol atmış bundada atar heralde eşşşek degilsekg girmeyeydım iyidi 2.5 demeyım dedım kg attım loudoun atacak gibi durmuyo gercı ılkyarı hakkını yemeyım bikere kıtledı 2:2 dersede sasırmam 5:0 dersede)