http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet A101 İş İlanı Hakkında

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,316
1,846
113
sen kimsin ki haysiyetimi şerefimi tarticaksin?? @Shellac

2.si seni o a101 e mudur yapmislar ama adam yapamamislar sen ilk once konuşmasını ogren dostum.

3.su son olarak burdan birini alsan bile o adam ne icra dusunur ne polis sen daha zora düşmemişsin dibi gormemissin yasin genc dibi görünce ne demek istedigimi anlarsin..
🤣🤣 of of niye böylesiniz anlamıyorum ki abi benim hayatimi biliyor musun ki dibi görmemişsin diyosun ayrıca yaşım yeteri kadar olgun.

Adamligima gelecek olursak da emin ol onun bile zekâtını verecek kadar adamım bunu konuşacağım en son insansın bu zekanla

Bura da torbacida çalışıyor esrarcida çalışıyor kumarcida çalışıyor şuan önüne gelen herkesi alıyorlar biz kimseye kefil olmayız burada paylaşma sebebimde o kadar kanı beş kuruş etmeyen adamları ise aliyolarki belki burada gerçekten birinin ihtiyacı vardır düşmüştür el uzatalim onlarda girsin diye .

Ve son olarak yazdığımı iyi oku isim belirtmedim senin nezdinde diye belirttim o goygoy yapanlara cevap attım sana öylesin böylesin demedim görüyorum ki demedigime pişman olmuşum

Kafanızı değiştirin açın artık beyniniz ölmüs artık algı sorunlari yaşıyorsunuz.