Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol A Milli Takım İzmir'de Litvanya'yı Konuk Edecek

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,564
82,438
113
1655200739593.png

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki dördüncü maçında Litvanya'yı konuk edecek.

İzmir'deki Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma, TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Müsabakada, Fransa Futbol Federasyonundan kadın hakem Stephanie Frappart düdük çalacak. Frappart'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Mikael Berchebru ve Cyril Mugnier yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mikael Lesage olacak.

Ay-yıldızlı ekipte Rıdvan Yılmaz, sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Milli takımda sakatlığı bulunan Enes Ünal'ın durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Gruptaki ilk maçında Faroe Adaları'nı 4-0, ikinci karşılaşmasında deplasmanda Litvanya'yı 6-0 ve son mücadelesinde Lüksemburg'u 2-0 mağlup eden milli takım, 9 puanla lider durumda bulunuyor. Litvanya ise henüz puanla tanışamadı.

Gruptaki diğer maçta ise Lüksemburg, Faroe Adaları'nı konuk edecek.

Stefan Kuntz ile 10. Maç
Türkiye, Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde 10. maçına Litvanya karşısında çıkacak.

Milli takım, Kuntz ile çıktığı 9 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşarken, rakip fileleri 26 kez havalandırıp, kalesinde 9 gol gördü.

Kuntz idaresinde oynadığı ilk maçta İstanbul'da Norveç ile 1-1 berabere kalan ay-yıldızlı ekip, ikinci müsabakasında deplasmanda Letonya'yı 2-1, üçüncü karşılaşmasında da sahasında Cebelitarık'ı 6-0 yendi. Milli takım, Stefan Kuntz'la 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda dördüncü maçında ise deplasmanda Karadağ'ı 2-1 mağlup ederek play-off yarı finaline katılma hakkı elde etti.

Ay-yıldızlı ekip, play-off yarı finalinde Portekiz'e deplasmanda 3-1 mağlup olarak Dünya Kupası'na katılma şansını kaybetti. Milliler, hazırlık maçında Konya'da konuk ettiği İtalya'ya ise 3-2 yenildi.

A Milli Takım, Alman teknik adam yönetiminde çıktığı UEFA Uluslar C Ligi'ndeki ilk maçında İstanbul'da Faroe Adaları'nı 4-0, ikinci karşılaşmasında deplasmanda Litvanya'yı 6-0 ve son mücadelesinde Lüksemburg'u 2-0 mağlup etti.

Litvanya ile İkinci Maç
A Milli Futbol Takımı, bugünkü rakibi Litvanya ile tarihinde ikinci kez karşı karşıya gelecek.

Ay-yıldızlı ekip, rakibiyle ilk maçını 6 gün önce deplasmanda oynadı ve sahadan 6-0 galip ayrıldı.

Türkiye: Altay, Zeki, Ozan, Kaan, Ferdi, Cengiz, Salih, Hakan, Doğukan, Halil, Serdar

Litvanya: Bartkus, Baravykas, Satkus, L. Klimavicius, Barauskas, Slivka, Megalaitis, Lasickas, Cernych, Novikovas, A. Klimavicius

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Penaltı işini o karı işine döndürdüler yok sen at yok ben atayım takımda disiplin yok
Cengiz 'in kaçıncı kacirisi bu .
Penaltıları hakan yada serdar dursun atar başkası atmaz
Okadar çok pozisyonları boş yere harcadilar lakayt oynadı takım hiç beğenmedim buldular gazozuna litvanyayi artislik peşindeler gorucem portekiz karşısında 11 kişi defansa yatarlar.
Kuntz takima hakim değil kadro secimi yanlış giren çıkan yanlış en başından beri diyorum bu adamdan hoca olmaz

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Penaltı işini o karı işine döndürdüler yok sen at yok ben atayım takımda disiplin yok
Cengiz 'in kaçıncı kacirisi bu .
Penaltıları hakan yada serdar dursun atar başkası atmaz
Okadar çok pozisyonları boş yere harcadilar lakayt oynadı takım hiç beğenmedim buldular gazozuna litvanyayi artislik peşindeler gorucem portekiz karşısında 11 kişi defansa yatarlar.
Kuntz takima hakim değil kadro secimi yanlış giren çıkan yanlış en başından beri diyorum bu adamdan hoca olmaz
Ben bugunku ilk 11 in kemik kadro kalmasindan yanayim serdari ikinci yari almasi iyi olmuyordu adam en iyi oynayan kisi tartismasiz

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Ben bugunku ilk 11 in kemik kadro kalmasindan yanayim serdari ikinci yari almasi iyi olmuyordu adam en iyi oynayan kisi tartismasiz
Adam orta istiyor biride açmadı pas pas pas lakayt şekilde sanki bana barcelona takım.
Salih beğenmedim ben güven vermiyor net toP oynamıyor.
Keremi de forvet arkası oynatirdim halil de çok kötü. Kerem orta dan hem yarıp geçiyor hem hızlı ara pasları da iyi .sol kanat sorununu çözerse tek santrafor serdar dursun forvet arkası kerem daha iyi olur. Kerem sol da etkisiz kaldı

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,736
28,426
113
Adam orta istiyor biride açmadı pas pas pas lakayt şekilde sanki bana barcelona takım.
Salih beğenmedim ben güven vermiyor net toP oynamıyor.
Keremi de forvet arkası oynatirdim halil de çok kötü. Kerem orta dan hem yarıp geçiyor hem hızlı ara pasları da iyi .sol kanat sorununu çözerse tek santrafor serdar dursun forvet arkası kerem daha iyi olur. Kerem sol da etkisiz kaldı
Adamın verdiği tek pasla penaltı aldık Ali hakkını. Yeme kerem güzel topcu

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Cok kotuydu bugun takim sacma salak sutlar cekdiler yazik su kadroya su sonuc.aycia kuntzun bazi oyuncularin kulagini cekmeli bu ne bencillik