Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol 5 bin 700 TL yarım sayıdan gitti :((

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,657
17,299
113
Fazla derinlere inmissin normal dostum. Bu kadar maçın gelme.ihtimali zaten çok zor. Geçmiş ola

tipster72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
720
122
43
zoru kovaladık olmadı 59 oran yarım sayıdan gitti

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
valla aga bu kuponu görsem hayatta tutmaz derdim ama euroleague de gözün kapalı üst vermek mantıklı bu takımlar ne olmuş böyle amk dünle bugün 3 maça çok sayı olmuş diye devrede alt verdim hepsinde son 5 dk 35-40 arası sayı oldu nasıl iş anlamadım bunlar da nba mi özenmişler nedir geldi dediğim maçların hepsini patlattılar Real Marid'le Baskonia son 5 dk da 22-23 sayı attılar az önce pana maçı son 4,53 dk da 36 sayı oldu

tipster72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
720
122
43
benim evde duvara asılı basket potası duruyor arada gaza gelip basket atıyorum bugün bi ara yine topu elime aldım 5-6 tane üst üste basket attım sonra bültene baktım 6 maç var potaya üst üste basket atınca dedim hepsine üst gireyim birden içime doğdu meğer yarım sayıyla gidecekmiş coştular bugün aynen senede 1 kez böyle olur normalde en az 1-2 maçın 150 barajı altında bitmesi gerekirdi bugün paso attılar

Son düzenleme: